Space Engineers Sistem Gereksinimleri

Space Engineers Sistem Gereksinimleri

Space Engineers

Space Engineers

Space Engineers, uzayda ve gezegenlerde belirlenen voksel tabanlı bir sanal oyundur. Çek Cumhuriyeti geliştiricisi Keen Software House tarafından geliştirilmekte ve yayınlanmaktadır.

2013’ten beri Steam’de erken erişim oyunu olarak mevcuttu. Halen aktif gelişimde iken, Space Engineers bir milyondan fazla birim sattı. Mayıs 2015’te, oyunun kaynak kodu, daha kolay modlama için topluluğa sunuldu. 15 Aralık 2016’da oyun resmen Beta’ya girdi.

Space Engineers oynanışı, asteroit sayısı ve mevcut başlangıç ​​ekipmanı gibi belirli ayarlarla bir dünyayı seçen veya bir dünyaya katılan oyuncu ile başlar. Bir dünya yaratırken veya düzenlerken, oyuncu dünya ile nasıl etkileşimde bulunacağını ve dünyaların nasıl görüneceğini değiştirmek için çeşitli gelişmiş seçenekler kullanılabilir. Bu, çeşitli araç ve makinelerin çalışacağı hızın, oyuncunun envanterinin boyutunun ve prosedürel üretimin kullanılıp kullanılmayacağının değiştirilmesini içerir. Dünya ayarlarını onayladıktan sonra, dünya oluşturulurken bir yükleme ekranı belirir. Bu ekran fon olarak rastgele bir oyun içi ekran görüntüsü, oyun logosu, hareketli bir yükleme simgesi ve merkezde rastgele seçilen bir mesajdan oluşur. Mesaj, yararlı bir oyun ipucusu olabilir veya alan, bilim ve/veya mühendislik ile ilgili birçok alıntıdan biri olabilir. Bu alıntıların çoğu, Isaac Newton, Galileo Galilei, Albert Einstein gibi önemli bilim adamlarının yanı sıra Arthur C. Clarke gibi yazarlardan geliyor.

Oyunda, oyuncuya tek bir astronotun (“Uzay Mühendisi”) kontrolü ve bir matkap, bir kaynakçı ve bir taşlama alet seti verilir. İnşaat, Mühendis envanterinden herhangi bir blok seçerek ve yeni bir voksel ızgarası oluşturmak için boş alanda herhangi bir yere yerleştirerek başlar. Bir yapı oluşturmak için daha sonra bu kılavuza ilave bloklar eklenebilir.

Space Engineers Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 (son SP) 64-bit
 – İşlemci: Intel i5 3.0 GHz veya daha yüksek ya da AMD eşdeğeri
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Geforce 750/Radeon R9 270X veya daha yüksek
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 (son SP) 64-bit
 – İşlemci: Intel Quad Core i7 4.5 GHz veya daha yüksek ya da AMD eşdeğeri
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: Geforce 1070 GTX / Radeon RX Vega 56 veya daha yüksek
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu