Spider-Man: Miles Morales, 4K 60 FPS'te Oynanabilecek

Spider-Man: Miles Morales, 4K 60 FPS'te Oynanabilecek

 Insomniac Games tarafından PlayStation 5 için geliştirilen ve PS5 için duyurulan ilk oyunlardan biri olan Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Amerikalı yayıncı Marvel Comics'in yayınlarında ve Örümcek Adam olarak bilinen karakterlerden birinde görünen kurgusal bir çizgi roman süper kahramanıdır. Karakter, 2011 yılında yazarı Brian Michael Bendis ve sanatçı Sara Pichelli tarafından yaratıldı.

 PlayStation 5 için karşımıza çıkan ilk oyunlardan biri olma özelliği taşıyan Marvel's Spider-Man: Miles Morales ile ilgili açıklama yapan geliştirici ekip Insomniac Games, oyunu performans modunda 4K ve 60 FPS olarak oynanabileceğini duyurdu. 

“Marvel's Spider-Man evreniyle devam ettiğimiz sürece Spider-Man olarak Miles Morales'in köken hikâyesinin kendi oyununa ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Miles'ın çok kültürlü arka planı, daha modern, daha çeşitli bir dünya sunuyor. Biz de oyunculara yeni bir hikâye, yeni kötü karakterler ve Marvel'in New York şehrinde eşsiz görevler vermek istiyoruz”

Insomniac Games'in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma buradan ulaşabilirsiniz.

 Bir diğer Marvel’s Spider-Man oyunu PlayStation 4'te performans modunda en fazla 30 FPS oynatabilmişti. Sony'nin geliştirmiş olduğu PlayStation serilerinin sonuncusu olan PlayStation 5, bu yılın son çeyreğinde çıkış yapacak olup RTX teknolojisiyle donotılmış olacak. Bu sayede bir çok oyunu yüksek performansta oynatabilecek olan PlayStation 5, Spider-Man: Miles Morales'i de yüksek performansta 4K ve 60 FPS olarak oynatabilecek.