Squad bu hafta sonu Steam’de ücretsiz!

Squad bu hafta sonu Steam’de ücretsiz!

15 Aralık 2015 tarihinde Steam’de piyasaya sürülen FPS, çok oyunculu taktiksel aksiyon oyunu Squad’ı bu hafta sonu boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Evet, bu hafta hangi oyunu oynayacağımızı şaşırdık. Üstelik bu fırsatlar da çoğumuzun sınav dönemine denk gelmesi de ayrı bir üzüyor insanı. Neyseki sonunda hafta sonuna geldik. Hafta sonu boyunca oynayabileceğiniz zevkli, FPS türünde 2 seçeneğinizm mevcut: Lawbreakers ve Squad. Overwatch, Paladins tarzı oyunlar ilginizi çekiyorsa Squad’ı sizlere pek önermem açıkçası. Overwatch tarzı oyunlar ilginizi çekiyorsa kesinlikle ve kesinlikle Lawbreakers‘ı denemenizi öneriyorum. Şiddetle tavsiye edilir! Eğer Lawbreakers’ın bu hafta sonu ücretsiz olacağından haberdar değilseniz sizleri Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz yazımıza davet ediyoruz efendim.

Peki siz gerçekçilik taraftarı iseniz bu hafta sonu hangi oyunu tercih etmelisiniz? Tabikide Squad.

Squad oyunu bana Arma III‘ü nedense çok fazla andırıyor. Fazla gerçekçi bir oyun olduğunu da belirtelim. Ek olarak oyunun yapımcıları, efsanevi Battlefield 2‘nin oyun modlarından ünlü oyun modu Project Reality‘nin tasarımcıları.

100 kişiye kadar bir haritada savaşabildiğiniz, takım kurup arkadaşlarınızla bölgeleri fethedebileceğiniz bir oyun arıyorsanız, kısa süreli veya uzun süreli arkadaşlarınızla vakit geçirmek istiyorsanız hemen buradan oyunu indirebilir ve hızlı bir şekilde oynamaya başlayabilirsiniz. Unutmadan belirtelim, bu fırsat 13 Kasım’a kadar geçerli. Ayrıca oyunun ücretsiz olduğu zaman boyunca oyun %50 indirimde.

Tüm bunların dışında bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.  Watch Dogs’a ek olarak Lawbreakers’da bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilir. Daha fazla bilgi için Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz.

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.