Square Enix Final Fantasy VII Remake'i Daha Erken Çıkartacak

Square Enix Final Fantasy VII Remake'i Daha Erken Çıkartacak

      Oyun dünyasının son yıllardaki en başarılı şirketlerinden birisi olan gösterilen Square Enix 10 Nisan 2020 tarihinde oyuncular tarafından büyük bir heyecanla beklenen Final Fantasy VII Remake'i yayınlamaya hazırlanıyordu. Fakat son açıklamalara göre bu durum biraz daha farklı gerçekleşecek gibi duruyor.

       Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayan Square Enix, küresel çaptaki sevkiyatların COVID-19 yüzünden büyük aksamalara neden olduğunu belirtti. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birçok sektörü aksatan koronavirüs salgını Square Enix'inde işlerini zorlaştırsa oyuncular 10 Nisan'da oyuna ulaşabilecekler. Fakat Square Enix, Final Fantasy VII Remake'i bazı bölgelere daha erken göndererek meydana gelebilecek aksaklıkların önüne geçmeye çalışacak.

     Oyunu ilk olarak Avrupa ve Avustralya'ya göndermeyi planlayan Square Enix, burdaki oyuncuların sipariş verdikleri kopyalara 10 Nisan'dan önce ulaşma imkanı da sağlayacak.

      Avrupa ve Avustralya için meydana gelebilecek teslimat sıkıntılarının diğer batı bölgelerinde meydana gelmeyeceği ve bundan dolayı lansman tarihlerinde de bir aksama olmayacağı tahmin ediliyor. Square Enix, bu açıklamalarından sonra ise birçok oyuncu tarafından tebrik edildi.