Star Wars: Battlefront 2 PS4, Xbox One ve PC’de Gecikme Sorunu Yaşanıyor

Star Wars: Battlefront 2 PS4, Xbox One ve PC’de Gecikme Sorunu Yaşanıyor

Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2

   DICE geliştiricisinin bildirdiğine göre Star Wars: Battlefront II PlayStation 4, Xbox One ve PC’de gecikme sorunları yaşıyor. DICE, oyun forumlarında yayınlanan bir yazıda, oyuncuların getirdiği sorunlardan haberdarız ve konuyu araştırıyoruz dedi. Geliştirici, konuların ne zaman ele alınacağı hakkında bir zaman çizelgesi vermedi; ancak konu ele alındığında en yeni bilgileri ileteceğini belirtti. 

    Battlefront II‘nin gecikme süresinin ne kadar olduğu belli değil. Oyuncular bir süredir sunucu gecikmesi ve diğer gecikme süreleri sorunlarını bildiriyorlar; dolayısıyla DICE’ın sorunların farkında olduğu ve bunun için uzun da sürse bir düzeltme üzerinde çalıştığını bilmek güzel.  

     Battlefront II’nin geçen hafta DICE tarafından yapılan açıklamasında, tüm sistemlerde oyunun kararlılığı ve performansı üzerinde önemli gelişmeler yapıldığı belirtildi. Bu değişikliklere ek olarak DICE, Darth Vader ve Luke Skywalker gibi bazı kahramanların kilidini açmak için kredi değerlerini önemli ölçüde değiştirdi. Ayrıca DICE oyuncuların eleştirileri sonrasında geçici olarak tüm mikro işlemlerini Battlefront II’den kaldırdı.       

Kaynak: 1