Star Wars Battlefront 2’a ilk bakış 15 Nisan’da Star Wars Celebration’da yapılacak

Star Wars Battlefront 2’a ilk bakış 15 Nisan’da Star Wars Celebration’da  yapılacak

Dinle. Bunu duyuyor musun? Sanki milyonlarca ses çığlık atıyor gibi … ve biraz gürültü devamında geliyor. Heyecanlılar, çünkü Star Wars Battlefront 2’nin ilk kez ortaya çıkışından birkaç hafta uzaklıktalar. EA ve DICE 2015 oyunlarının devamı olan 15 Nisan’da Star Wars Kutlamasının bir parçası olacak.

Açığa çıkarılacak bir tanıtım videosu “Star Wars Battlefront 2 Galaxywide Premiere” panelinin ana çizimlerinden biri olacak. (Biliyorum, adında çok yaratıcı değiller ama naparsın) Panel 9: 30’da başlaması planlanıyor, ancak bir Star Wars hayranıysanız bütün gün ekranınıza yapışacağından şüphelenmiyor değilim.

Battlefront 2 hakkında pek fazla şey bilmiyoruz, çünkü yeni üçlemenin etkinlikleri etrafında toplanmış uygun bir tek oyunculu kampanya hikayesi modeline sahip olma imkanı var. Umarım EA ne planlamış olursa olsun bize daha fazla bilgi ve teyit edilmiş özellikler verir.

Ancak olmasa da, Star Wars 8: Last Jedi (ve belki de ilk tanıtım videosu onada gelir) hakkında daha fazla bilgi edinmeyi beklediğimiz gibi, etkinliğin bir parçası olarak yine de Star Wars Kutlamasına bağlı kalacağımızı düşünüyorum.