Star Wars: Battlefront Klasik Koleksiyonu, birçok hata ve diğer sorunlar nedeniyle olumsuz yorumlara boğuldu

Star Wars: Battlefront Klasik Koleksiyonu, birçok hata ve diğer sorunlar nedeniyle olumsuz yorumlara boğuldu

Star Wars: Battlefront Classic Collection sadece birkaç saat boyunca mevcut ancak oyuncular tarafından Steam’de hatalar ve sunucu sorunları nedeniyle olumsuz yorumlar almış durumda, bu durum oyun deneyimini önemli ölçüde etkilemekte. Şu an oyunun derecelendirmesi “genellikle olumsuz” ve olumlu yorumlar sadece %21.

Ağda yapılan bildirimlere göre, çok oyunculu mod açıldığında sadece 64 oyunculu üç sunucu mevcuttu, bu da maksimum kapasitenin 10.000 aktif kullanıcıdan oluşan bir oyuncu kitlesiyle karşılaştırıldığında 192 oyuncuyu barındırabileceği anlamına geliyordu. Neyse ki, sonraki saatlerde sunucu sayısı arttı, ancak bu sadece derlemenin sorunlarını daha da vurguladı.

Oyuncular yorumlarında birçok hatadan, kekemelik sorunlarından ve bazı durumlarda atışların dahi kaydedilmediğinden bahsediyor. Bunun üzerine oyun aramalarındaki sonsuz sıralar, gecikme sorunları ve çok oyunculu oyunu neredeyse oynanamaz hale getiren diğer hatalar ekleniyor.

Bu Steam incelemesi genel ruhu en iyi şekilde yansıtıyor:

Genellikle değerlendirme yazmam ama bu sefer dayanamadım. Oyundan yeni dokular, remasterlar veya benzeri bir şeyler beklemiyordum. Sadece 2005 yılındaki oyunu tekrar oynamak istedim, botlarla değil gerçek oyuncularla. Ve sonuç ne oldu? Geliştiriciler düzgün çevrimiçi modu hala yapmamışlar. Sunucular, 2000’lerde olduğu gibi sert şekilde aranıyor, açık portlara sahip bir ana bilgisayar ve ona bağlanabilirsiniz. Sürekli donmalar, gecikmeler, çöküşler… Bunu bile 2005’te yaşamamıştık. Üstelik yeni bir oyun fiyatında

Star Wars: Battlefront Classic Collection, serinin 2004 ve 2005 yıllarında piyasaya sürülen ilk iki oyununu içeriyor, tüm orijinal haritalar ve karakterler ile birlikte, ayrıca Kit Fisto ve Jabba the Hutt Sarayı gibi bazı eklemeleri de içeriyor.

Oyun şu anda PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında mevcut.