“Star Wars Outlaws” Tüm Yıldız Savaşları Oyunları Arasında “En Detaylı Oyun” Olacak

“Star Wars Outlaws” Tüm Yıldız Savaşları Oyunları Arasında “En Detaylı Oyun” Olacak

Star Wars Outlaws, serideki en grafik açısından güzel oyunlardan biri olması bekleniyor. Oyun endüstrisi için teknoloji sağlayıcısı ve ekran kartı üreticisi NVIDIA, Snowdrop Engine motorunun gücüne büyük önem vererek bu açıklamayı yapıyor.

Oyun Geliştiriciler Konferansı’na özel yazılan blogda şirket, bir dizi yeni teknolojinin duyurusunu yaptı. NPC’leri “daha insanca” ve çok daha gerçekçi ve spontane hale getirecek olanlardan biri. Ubisoft’e gelince, “Star Wars” serisine adanmış oyuna yaklaşımları şu şekilde:

Star Wars Outlaws, Massive Entertainment’dan Snowdrop Engine motorunda oluşturulmuş ve geliştiricilere en detaylı Star Wars oyununu oluşturma imkanı vermiştir; ikonik gemilerden, efsanevi yerlere ve ziyaret edeceğiniz harika dünyalara kadar mükemmel bir şekilde yeniden oluşturulmuş.

Oyunun teknik direktörü Tobias Carlson, projeye şöyle seslendi: “Dünya yaratmak, DNA’mızın bir parçasıdır ve Star Wars evreninde açık dünyaya sahip ilk oyunumuzu oluşturarak yaptığımız işi sergilemekten daha iyi ne olabilir.”

Star Wars Outlaws’un 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmış değil.