Star Wars Outlaws’ın Mayıs’ta Yayınlanacağını İçeriden Tom Henderson’a Göre Anlaşıldı.

Star Wars Outlaws’ın Mayıs’ta Yayınlanacağını İçeriden Tom Henderson’a Göre Anlaşıldı.

Bir süre önce Ubisoft, Star Wars Outlaws’ı duyurdu ve tanıttı. Lisanslı Lucasfilm Games evreninde geçen açık dünya oyununun hikayesi “Yıldız Savaşları” evreninde geçiyor.

Ayrıca, oyunun mevcut nesil PC ve konsollara 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlandığını biliyorduk. Ancak tanınmış sızıntı uzmanı Tom Henderson, çıkış tarihini ortaya çıkardı. Ve onun tahminleri genellikle Ubisoft’a dair bilgilerde oldukça doğru olduğu için sizin için ilginç haberlerimiz var.

Henderson’a göre, Star Wars: Outlaws bu yılın Mayıs ayında piyasaya sürülecek. Oyun aslında hazır, ancak muhtemelen yaklaşan piyasaya sürüm öncesinde hata ayıklamaya odaklanan son dokunuşlar yapılıyor. Oyunda Kaey Vess adlı kaçakçıyı kontrol edeceğiz, o da arkadaşı Nix’le beraber galakside büyük bir soygun yapmaya çalışıyor. Farklı gezegenlere seyahat edecek, İmparatorlukla ve diğer düşmanlarla savaşacak ve çatışmanın her iki tarafını da değiştireceğiz.

Dolayısıyla, Henderson’ın elde ettiği bilgiler doğru çıkarsa, yaz mevsiminde endüstride bir durgunluk yaşanırken bu oldukça umut verici ve güzel oyunu oynayabiliriz.