Star Wars Outlaws’un güvenilir bir içeriden söylediği gibi, oyun bu yılın Temmuz ayından önce piyasaya çıkacak.

Star Wars Outlaws’un güvenilir bir içeriden söylediği gibi, oyun bu yılın Temmuz ayından önce piyasaya çıkacak.

Son aylarda Ubisoft’un gelecek oyun serisinin nasıl olacağıyla ilgili pek çok soru vardı, ancak özellikle bir oyun dikkat çekti – Star Wars Outlaws. Massive Entertainment tarafından geliştirilen açık dünya macera oyunu oldukça umut verici görünüyor ve 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak tam olarak ne zaman çıkacak?

Insider Gaming’de yayınlanan bir makalede gazeteci ve güvenilir sızıntı kaynağı Tom Henderson, Star Wars Outlaws’un çıkışının bu yılın ilk yarısına planlandığını iddia ediyor, bu da demek oluyor ki her şey plana göre giderse oyun en geç bu yılın Temmuz ayından önce piyasaya çıkacak.

Henderson ayrıca Assassin’s Creed Codename Red’in yılın ikinci yarısında piyasaya çıkacağını iddia ediyor, bu da daha önceki sızıntılarla uyumlu bir şekilde gerçekleşecek, ardından Splinter Cell remake, yeni Ghost Recon oyunu ve diğer birçok oyun da önümüzdeki birkaç yıl içinde ortaya çıkacak.

Bu ayın başlarında Disney, Star Wars Outlaws’un 2024 yılının “sonlarında” piyasaya çıkacağını tahmin etmişti, ancak Ubisoft hemen bu iddiaların yanlış olduğunu söyledi. Resmi olarak yayıncı hala 2024 yılında piyasaya sürme taraftarı olduğunu belirtiyor, ancak hala kesin bir tarih vermekten kaçınıyor.

Star Wars Outlaws’un piyasaya çıkmasının ardından oyun PS5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında oynanabilir olacak.