Star Wars: The Last Jedi Fragman

Star Wars: The Last Jedi Fragman

Sadece bir gün önce, Star Wars: The Last Jedi yönetmeni Rian Johnson, “spoiler istemiyorlarsa” hayranlarına Twitter’da filmin yepyeni fragmanını izlemenin iyi bir fikir olmadığını söylemişti. Ama fragman yayınlandıktan sonra herkesin videoyu izlemesi gerektiğini beyan eden bir değişiklik yaptı. 

Twitter’da Johnson duygularını belirsiz bir terimle bilinir hale getirdi. “Dediğim her şeyi unutun ve fragmanı seyredin” diye yazdı. Dolayısıyla, yönetmenin tavsiyelerine uymak istiyorsanız, yeni Last Jedi fragmanını kontrol edebilirsiniz. 

Star Wars: The Last Jedi Fragman

Elbette, her şey için fragmanlar bazı heyecan verici şeyleri bozabilir. Bu nedenle, sinemalarda görmeden önce film hakkında hiçbir şey öğrenmek istemiyorsanız, fragmanı izlemekten kaçının. Herkes için büyük ihtimalle yılın en büyük filmi olması muhtemel olan bu film gösterip de vermeyen tavrıyla daha da eğlenceli hale geliyor. Ayrıca Star Wars: The Last Jedi Poster yayınlandı. The Last Jedi Posterine buradan bakabilirsiniz.

The Last Jedi oyuncuları; Daisy Ridley, John Boyega, Mark Hamill, Adam Driver, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels ve Andy Serkis. Fisher Aralık 2016’da vefat etmesine rağmen, Princess Leia yine de filmde görünecek; Bölüm IX için diriltilmeyeceğinden karakterin son görünümü olacak. Film 15 Aralık’ta çıkacak. 

Siz, Star Wars: The Last Jedi fragmanı hakkında neler düşünüyorsunuz. Filmin heyecanı için fragman izlenmeli mi yoksa izlenmemeli mi? Görüşlerinizi forum sayfamızda belirtebilirsiniz