STARARENA: EVRENİN EN POPÜLER ROBOTİK DÖVÜŞ OYUNU

STARARENA: EVRENİN EN POPÜLER ROBOTİK DÖVÜŞ OYUNU

Yayıncılığını Gamera ve geliştiriciliğini Darksun Studio'nun yaptığı Stararena, RPG öğelerinin bulunduğu oldukça eğlenceli boss rush arena oyunudur. 21 Mayıs 2020 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyun, $14.99 fiyat etiketine sahip olacak.

Tüm evrendeki en ölümcül robotlar ve yaratıklarla yüzleşin, ancak hepsi sizden çok daha büyük ve acımasız. Sizi sadece becerileriniz ve yetenekleriniz zafere götürebilir. Oyundaki her savaşta, kendi mekaniği, özel hareketleri ve zayıf yönleri ile yeni ve benzersiz düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz. Mücadele esnasında ütm yeteneklerinizi kullanarak düşmanlarınızı parçalarına ayırabilirsiniz veya kırık parçaları kendiniz için kullanabilirsiniz.

Mücadeleler esnasında, kullanabileceğiniz becerileriniz ve kurnazlıklarınız haricinde başka bir şey daha var: her zaman tezahürat yapmaya istekli seyirciler. oyun içi hedeflere ulaşarak onları istediklerini verin, onlarda sizlere diğer özel öğelerle yardımcı olsunlar.

Ayrıca Stararena, bazı RPG öğeler de içermektedir. Eğer benzersiz silah işçiliğinizin olduğu düşünüyorsanız, savaşlar sırasında etrafa saçılan parçalar ile silah ve mecha özelleştirebilirsiniz. Ayrıca arena'da sizlere eşlik edebilecek fanları da özelleştirebilirsiniz. Her biri size farklı şekillerde yardımcı olabilir; kalabalığın arasında farklı yerlerde konumlandırabilirsiniz. Böylece her zaman yardım için nereye döneceğinizi bilirsiniz!

TEMEL ÖZELLİKLER

Hızlı ve tempolu mücadele: Arenaya girin ve oldukça tempı dolu dövüş deneyimlerinde diğer dövüşçülerin meydan okumalarıyla yüzleşin!

Düşmanı azar azar yok edin: Her rakibiniz sökülebilir parçalarla tasarlanmıştır. Onlara zarar verdikçe güçlerini kaybetmesini sağlarsınız. Ayrıca etrafa saçılan kırık parçaları da lehinize kullanabilirsiniz.

Mecha'nızı özelleştirin: Etrafa saçılan bileşenleri seçin ve yeni güçler kazanmak için, silahlarınızı ve yüzeyinizi özelleştirmek için bunları kullanın. İlerleyen aşamalarda, daha farklı bileşenler kullanarak benzersiz silahlar bile yapabilirsiniz.

Seyirciler: Arena'da bulunan seyircilerin bağlılıklarını kazanmak, karşılaşmalarınız esnasında size yardımcı olmasını sağlayabilir. Sonuçta, onların keyfi için mücadele ediyorsunuz!

En iyi FANLARINIZI getirin: En belirgin hayranlarınızı seçmek için farklı hayran türleri arasında seçim yapın. Her mücadelenizde sizi takip edecek ve saşan alanında sizlere yardımcı olabilecek öğeler bırakacaklar!

 

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows xp,7,8 veya 10

İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.00 GHz

Bellek: 1024 MB RAM

Ekran Kartı: Intel® HD Graphics

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

 

ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows xp,7,8 veya 10

İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.00 GHz

Bellek: 2048 MB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

 

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşarak ücretsiz demoyu indirebilirsiniz.