Stardew Valley 1.4 Yeni Bir Çiftlik Ekliyor

Stardew Valley 1.4 Yeni Bir Çiftlik Ekliyor

Stardew Valley 1.4 Güncellemesi

Stardew Valley 1.4 Güncellemesi

Stardew Valley‘in yaratıcısı Eric Barone, hafta sonu boyunca neler yaptığını, yani 1.4 güncellemesini açıklamak için Twitter’daydı. Barone, “Bu büyük bir tane” dedi. Yeni bir çiftlik haritası, Four Corners ve çok oyunculu ayrı banka hesaplarını içereceğini belirtti.

Barone, Four Corners‘ın bir ekran görüntüsünü gösterdi. Görünüşe göre, Stardew Valley’de olacakların sadece bir kısmını ortaya koyuyor. İlk önce PC’de sonra da konsollarda olacak.

Yeni çiftlik, çiftçileri normalden biraz daha fazla ikiye bölecektir, ancak hala işbirliği yapılacak. Barone, “Bir ortak mağara, ortak topluluk merkezi, mayın vb.” şeylerin olduğunu söyledi. Yani tamamen tek başınıza giremeyeceksiniz, ama eskisinden daha bağımsız olacaksınız.

Mevcut çok oyunculu çiftlikler hâlâ paylaşılan hesaplara sahip olacak. Ama belediye başkanını vurabilir ve geçiş yapabilirsiniz. Bu otomatik olarak tüm nakiti paylaştıracaktır. Yeni çok oyunculu çiftlikler ise başlangıçta seçim yapabilir. Barone, yeni haritanın yeni ayrı hesap seçeneği için “mükemmel” iken, tek oyunculu olarak da kullanılabileceğini doğruladı.

Güncelleme 1.4 için henüz bir çıkış tarihi yok, ama bu tanıtım çok uzak olmadığını gösteriyor.