Stardew Valley Modu Kiminle Evlendiğinize Bağlı Olarak Değişen Bonuslar Sunuyor

Stardew Valley Modu Kiminle Evlendiğinize Bağlı Olarak Değişen Bonuslar Sunuyor

Stardew Valley

Stardew Valley

Stardew Valley, oyunda vaktinizi ne yaparak geçirmek istediğinize bağlı olarak size güzel bonuslar sunuyor. Uzmanlığınızdan ya da uzmanlıklarınızdan kazandığınız bonuslar, Junimos’tan gelen ödüller ya da  çiftliğinizin her ihtiyacına yönelik zorlu çalışmalardan gelen kazançlar gibi. Şimdi sadece evlendiğin için  yeni bonuslar kazanabileceksin.

Nexus Mods üzerinde yaratıcısı Trent XV tarafından The Perks of being Married modu, çiftçilik simülatörüne eğlenceli ve kullanışlı bir özellik ekliyor. Kiminle evlendiğinize bağlı olarak değişen bonuslar kazanabilirsiniz. Modun sunduğu bonusların listesi oldukça ilginç. Kiminle evlenmek istediğinizi dikkatli seçmeniz gerekecek. Her karakter oldukça kendine özel ve farklı şeyler sunuyor. 

Sportif Alex‘in öne çıkan özellikleri, onunla evlenirsen “yiyecek buffları iki kat daha güçlü olacak ve iki kat daha fazla dayanacak”. Ya da mücevherleri ve mineralleri %50 daha değerli yapan Emily. Eğer onları istemezsen belki kasaba doktoru Harvey‘i düşünebilirsin. Onun çok fazla bonusu var: “sağlıklı yemekler pişiriyor ve %50 daha fazla enerji üretiyor. Hayat iksiri için artık mor mantara gerek yok” ve isimleri “Energy Tonic” ve “Muscle Remedy” olan yeni crafting tarifleri ekliyor.

Eğer orjinal 12 NPC’den biri isteklerinize uymazsa, oyunun yaratıcısı her biri kendine özel bonusları ve kişilikleri olan 6 tane NPC daha ekledi. 

TrentXV’in sayfaya eklediği resimlere bakıldığında mod, yeni sevgilinizin büyükannesi ve diğer aile üyeleriyle birlikte size sık sık yararlı eşyalar ve yararlar getireceği anlaşılan tatlı alışverişleri içerecek.

Stardew Valley‘ini daha da tatlı hale getirmek için heyecanlı mısın? Oyununuza romantizm katmak için modun sayfasına gidin. Sadece modun beta testinde olduğunu unutmayın, bu nedenle herhangi bir hataya karşı dikkatli olmanız gerekebilir.