Starfield için büyük bir güncelleme tüm oyuncular için kullanılabilir hale geldi.

Starfield için büyük bir güncelleme tüm oyuncular için kullanılabilir hale geldi.

Bethesda Games Studios tarafından bilim kurgu teması ile sunulan bir rol yapma oyunu.

İnsanlık 2330 yılında Güneş Sistemi dışına çıkarak diğer gezegenleri keşfetmeye başladı. Siz, uzayın keşfi ile uğraşan elit bir organizasyon olan “Constellation” üyelerinden birisiniz. Eski bir askerden zengin bir mirasçıya, karizmatik bir liderden kurnaz bir casusa kadar her kim olmak isterseniz o olabilirsiniz. Görünüşünüzü, geçmişinizi ve yeteneklerinizi seçme şansınız bulunuyor.

Sizi devasa bir galaksi boyunca heyecan verici maceralar bekliyor. 1000’den fazla gezegen, şehir, üs ve daha birçok harika yerleri ziyaret edebileceksiniz. Orada çeşitli karakterler ve fraksiyonlarla etkileşim kurabileceksiniz. Bunun yanı sıra, gerekli eşyaları yapabilmek için kaynakları toplamanız gerekecek. Ayrıca, avanpostları kurabilir, yeni formüller keşfetmek için bilimsel projeler gerçekleştirebilir ve madencilik ve ticaret için insanlar işe alabilirsiniz.

Kendi kişisel uzay geminiz bulunmakta ve bunu kendi isteğinize göre özelleştirebilir ve modifiye edebilirsiniz. Farklı durumlarda size yardımcı olacak mürettebat üyeleri atayabilirsiniz.

Fakat unutmayın ki uzay, karşılaşabileceğiniz her türlü deneme için hazırlıklı olmanız gereken tehlikeli bir yerdir. Seyahatleriniz sırasında her zaman keskin nişancı tüfeği, lazer veya patlayıcı gibi farklı silahları yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Bazı yerlerde savaşları öngörülemez hale getiren sıfır ağırlığı göz önünde bulundurmanız gerekecek.

Minimum Gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 (sürüm 22H2)
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i7-6800K
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce 1070 Ti
RAM: 16 GB
Disk Alanı: 125 GB
İnternet Bağlantısı: Genişbant
DirectX: 12.0

Tavsiye Edilen Gereksinimler

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 / 11 güncellemelerle birlikte
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X / Intel i5-10600K
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6800 XT / NVIDIA GeForce RTX 2080
RAM: 16 GB
Disk Alanı: 125 GB
İnternet Bağlantısı: Genişbant
DirectX: 12.0