Starfield için Star Wars evreninden tamamen animasyonlu 13 ırk ekleyen bir mod yayınlandı.

Starfield için Star Wars evreninden tamamen animasyonlu 13 ırk ekleyen bir mod yayınlandı.
      

Starfield’da eksik olan bir şey varsa o da uzaylılardır. Birçok bilim kurgu evreni insan benzeri uzaylılara dayanır ve Bethesda’nın NASA-punk evreninde onlardan vazgeçerek daha gerçekçi bir ortamı tercih etmesine rağmen, oyunun çok az uzaylı içerdiği hissediliyordu. Ancak yeni bir mod sayesinde “Star Wars” türünden birçok uzaylı NPC bulacak, yerleşik sistemlerde dolaşacak ve hatta onlardan biri olarak oynayabileceksiniz.

      

Artık Starfield’da Twi’lekler, Zabraklar, Rodianlar ve hatta Mon Calamari gibi birçok uzaylı ırkı bulabilirsiniz. Oyunda seçebileceğiniz ve yerleşik sistemlerde bulabileceğiniz toplam 13 ırk bulunmaktadır.

      

Bu mod, “Star Wars” türünden tamamen animasyonlu uzaylıları farklı fraksiyonlara ekler ve uzaylı karakterler için ön ayarlar, yeni saç modelleri, dövmeler ve cilt tonları ekler. Bu mod en iyi yeni bir oyun veya Yeni Oyun+ için uygundur.

      

Star Wars Aliens ayrıca oyuna “Star Wars” dünyasından sayısız detay ekler, droidler, fırtına askerleri gibi şeyler, oyun içi dilini “Star Wars” evrenine göre değiştirir ve daha fazlasını yapar.