Stargate: Timekeepers adlı taktiksel strateji oyununun PC için lansmanı yapıldı.

Stargate: Timekeepers adlı taktiksel strateji oyununun PC için lansmanı yapıldı.

Bugün, 23 Ocak, Slitherine şirketi Stargate: Timekeepers adlı gerçek zamanlı bir taktik oyununun ilk bölümünü tanıttı, bu oyun Stargate SG-1’in 7. sezonunu takip ediyor.

Bu heyecan verici oyunun ilk bölümü Steam platformunda ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir. Oyun, yedi bölüm içeren her biri tam teşekküllü tek oyunculu görevleri içeren iki bölüme ayrılmıştır.

Stargate: Timekeepers, oyuncuları zamana karşı sınırlı olduğu, her kararın sonuçlarının olduğu tamamen yeni bir hikayenin içine götürüyor, çünkü oyuncular güç açısından hırslı Goa’uld’lere karşı koymayı hedefliyorlar.

Savaş alanında başarı elde etmek için oyuncuların gizlilik, beceri ve savaş ustalığı kombinasyonunu kullanmaları gerekecek. Stargate: Timekeepers’da karakterlere özel bir önem verilmiş olup, her biri engelleri aşmak, düşmanlara karşı koymak ve oyun içi bulmacaları çözmek için benzersiz bir yetenek setine sahiptir. Her bölüm dikkatli planlama ve “Aynı Anda Hareket Etme” gibi yeteneklerin beceri ile kullanımını gerektirir.

Stargate: Timekeepers’ın ikinci bölümü bu yılın Nisan ayında piyasaya çıkacak. Stargate: Timekeepers’ı satın alan oyuncular, oyunun her iki bölümünün tüm bölümlerine tam erişim elde edeceklerdir.