State of Play’e doğru Stellar Blade’in resmi sayfaları canlandı.

State of Play’e doğru Stellar Blade’in resmi sayfaları canlandı.

Birkaç gün içinde genç Kore stüdyosu Shift Up’ın iddialı aksiyon oyunu Stellar Blade’in çıkış tarihini nihayet öğrenebileceğiz. Bu, Sony’nin yaklaşan State of Play sunumunda gerçekleşebilir. Proje resmi olarak duyurulmadığı ve güvenilir sızıntılarda bulunmadığı için, kendi yazarlarına işaret eden bir ipucu var. Yıllar sonra ilk kez, Stellar Blade’in sayfalarını canlandırdılar ve Sony etkinliğine dikkat çektiler.

Stellar Blade’in resmi sosyal medya hesapları 2022 yılından bu yana etkin değildi. Bu sessizlik, projenin terk edildiğini düşündürdü, ancak geliştirilmesi devam ediyor. Hızlı bir çıkışın yanıltıcı umutlarını önlemek için, slash oyunu yazarları, etkinliklerini azaltmaya karar verdiler, ancak şimdi geri döndüler. 2024 yılındaki ilk mesajları, yaklaşan State of Play’e adandı.

State of Play, 1 Şubat’ta TSİ 01:00’de gerçekleşecek ve 15 oyun gösterecek. Sunumun bir parçası olarak, Stellar Blade’in canlı oynanışının gösterilmesi beklenir ve çıkış tarihi kesin olarak duyurulacaktır. Önceden bu proje birkaç kez ertelendi, ancak Sony’nin büyük bir bahis yapmakta olduğu ve gelişime aktif olarak yardım ettiği görülüyor. Örneğin, son zamanlarda aksiyon oyununun yazar stüdyosunu ziyaret eden God of War: Ragnarok genişlemesinin yönetmeni oldu.