Steam Gelecek Haftasonu Ücretsiz Oyunlarını ve Fırsatlarını Duyurdu

Steam Gelecek Haftasonu Ücretsiz Oyunlarını ve Fırsatlarını Duyurdu

Valve, bu haftasonu kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabilecekleri Steam oyununun, kart oyunlarının unsurlarını zindanlarla harmanlayan benzersiz RPG, Dungeoneering Guild olduğunu ortaya çıkardı.

Bu hafta sonu ücretsiz oynamanın özgürlüğüne ek olarak, Dungeoneering Guild de Trophy Trial adlı yeni bir oyun modeli de alıyor. Ya hep ya hiç modu olarak tanımlanan Trophy Trial, seçilen siperleri oyuncuların gittikçe zorlaşan patronların kavgasına maruz kalmasına neden oluyor. İşte basın açıklaması modu nasıl böyle açıklamakta:

“Zindan bekçileriniz her patron yendiğinde, yüksek skorunuza karşılık bir kupa kazanıyorsunuz ve işin zorlaşması için kurallar değişiyor. İşte o anda bir seçim yapmanız gerekecek, ya yeni kurallara göre bir patron daha haklarsınız ya da önceden kazandığınız kupalara sarılıp uyursunuz. Şansınızı zorlar ve bir sonraki zindanda ölürseniz hiçbir şey kazanamayacaksınız! Kupalarınızla kazanırsanız zafer salonlarına girersiniz ve adınız afiş tablolarına yazılabilir! Bu tamamaen, ne zaman çıkmanız gerektiğini bilmekle alakalı!

Kullanıcılar Dungeoneering Guild’i 21 Mayıs Pazar günü 00.00’a kadar ücretsiz oynayabilirler. Oyunu satın almaya karar verirseniz, Pazartesi akşamı 4 ten 8’e kadar oyunu sadece 6 dolara indirebilirsiniz. Oyun Steam’de “çoğunlukla pozitif” bir dereceye sahiptir; ortalaması ise 8/10’dur.

Steam ayrıca, bu hafta sonu bir dizi yüksek profilli kitapta da fırsatlar sunuyor. Artık pazartesi gününe kadar oyuncular Dragon Ball Xenoverse 2’yi 25 dolara elde edebilmekteler. Black Ops III (yakın zamanda yeni Zombie Chronicles harita paketi alan) ve Infinite Warfare (her ikisi de bu haftasonu 30 dolar) dahil olmak üzere tüm Call of Duty serilerinde de% 50 indirim mevcut. Telltale’in, Aramızdaki Kurt’u da sınırlı bir süre için 6.24 dolarlık fiyatla satışa çıktı.

Steam web sitesinde mevcut fırsatların tam listesini kontrol edebilirsiniz.