Steam İndirim Tarihleri Belli Oldu

Steam İndirim Tarihleri Belli Oldu

Her yıl olduğu gibi önemli aylarda Steam yetkilileri tarafından belirlenen günlerde indirim gerçekleşiyor. Yaz indirimleri kış indirimleri bahar indirimleri ve yıl başı indirimleri olmak üzere yaklaşık her yıl 3 ya da 4 indirim günleri görüyoruz. Sonbahar aylarına girmemizle birlikte Steam her yıl olduğu gibi bu yılda indirim tarihlerini açıkladı. 

 Steam her yıl mevsimler geçişi dönemerde ve yıl başında olmak üzere 4 indirim etkinlikleri düzenliyor. Bunlara ek olarakta Cadılar Bayramı konseptine özel bir indirim günü gerçekleşiyor. Genellikle korku oyunlarının daha çok indirimden nasibini aldığı Cadılar Bayramı etkinliğinde diğer oyunlar bundan pek etkilenmiyor. Cadılar Bayramı indirim etkinliği Ekim'in 29'unda başlaması bekleniyor. 2 Kasım'a kadar sürecek olan etkinlikte mevsimsel indirimler kadar büyük indirimlerin olmayacağınıda tekrardan belirtelim. 

 2 Kasım'dan sonra başlaması beklenen Sonbahar indirimleri 25 Kasım'da başlayıp Aralık ayının 1'ine kadar devam edecek. Birçok oyunda indiirm beklediğimiz sonbahar indirimlerinde yeni çıkan oyunlara nazaran diğer oyunlarda ciddi bir indirim olacağı kanaatindeyiz. Yılın en büyük indirim etkinliklerinden biri olan Steam Sonbahar indirimleri toplamda 1 hafta sürecek olup Steam Kış indirimlerinede az bir zaman kalacak. 

 Pandemi nedeniyle bol indirimli geçen 2020 yılında, yılı henüz bitirmeden 2 büyük indirim günü daha bulunuyor. Bu indirimlerden birisi Sonbahar indirimleri olurken bir diğeri ise Kış indirimleri. Steam her yıl olduğu gibi bu yıl kış aylarında da indirim etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Steam kış indirimleri Sonbahar indirimlerinden yaklaşık 3 hafta sonra başlayacağı gibi 5 Ocak 2021'e kadar sürecek. Yılbaşı indirimi ile birlikte geçireceğimiz Kış indirimlerinde birçok oyunun 22 Kasım – 5 Ocak tarihleri arasında büyük indirimlerle vitrinlerde yer alacağı düşüncesindeyiz. Sizlerde bu tarihleri takip ederek Steam'in büyük indirim günlerinden yararlanabilirsiniz.