Steam Yeni Tasarım

Steam Yeni Tasarım

Steam Yeniden Tasarım

Steam Yeniden Tasarım

Steam‘in asırlık oyun kütüphanesi ekranı çok ihtiyaç duyulan bakımı sonunda yapılıyor. Valve, tanıdık oyun sütununu solda tutan, ancak her şeyi görünüşte sarsan bir yeni tasarımı ön plana çıkardı. En son oynanan oyunlarınız için satırlar göreceksiniz ve en önemlisi oyun güncellemeleri; yeni bir karakter veya önemli bir yükseltme varsa, hemen anlayacaksınız. Arkadaş listeniz, çok oyunculu maçlarına girmenize yardımcı olmak için doğrudan kütüphanede de görünecektir.

Steam mağazasında gördüğünüz etiketler, kütüphanede oyun bulmanıza da yardımcı olacaktır. Mesela sadece açık dünya oyunlarınızı arayabilirsiniz.

Valve ayrıca oyununuzda olanlara daha fazla ışık tutacak yaklaşmakta olan Etkinlikler sayfasını (altta) tanıtıyor. Güncellemeleri göreceksiniz, ancak koleksiyonunuzdaki oyunlarla turnuvaların, canlı yayınların ve diğer etkinliklerin haberlerini de göreceksiniz. Bu, birçok oyunun daha çok hizmet gibi ele alındığı ve yalnızca arada bir düzeltme ekinin değil, sürekli bir bilgi akışına ihtiyaç duyabileceğinin bir onayıdır.

Valve, PC Gamer’a yaz aylarında bir beta sürümü geleceğini söylese de, yenilenen tasarımı görmeyi bekleyebileceğiniz belirli bir zaman dilimi yoktur.

Yükseltmeler gerekli olabilir. Epic Game Store hızla özellikler ekliyor ve bu da olgunlaştıkça daha fazla insanı cezbedebilir. Bu kesin olarak Steam’e akın eden oyuncu veya geliştiricilere sahip olacağı anlamına gelmez, ancak onları orada mutlu etmelerini sağlayabilir.

Steam Tasarım

Steam Tasarım