Steam’de En İyi Yaz Fırsatları!

Steam’de En İyi Yaz Fırsatları!

Steam Yaz İndirimi Haftası Göze Çarpanları

Steam Yaz  İndirimi Haftası Göze Çarpanları

Diğer Satın Alımlardan Farkı Yok!

Bugün burada Steam Summer Sale 2017‘nin ilk hafta oyunlarını sizler için derledik. Bugünlerde oyuna gerçek parasını vermek eski bir moda gibi geliyor. İşte size bomba gibi 5 indirimli oyun:

GTA 5, -29.99 $ –  (50% indirim)

GTA 5 neredeyse dört yaşında fakat Rockstar’ın umurunda değil – indirimde değilken Steam’de hala 60 $ ‘lık fiyat etiketine sahip. İşte yarı fiyata almak için şans ayağınıza geldi. Yalnız modlara da sahip olmak isterseniz, işler biraz karmaşıklaşıyor. Bizden uyarması.

Doom -14,99 $ –  (% 50 indirim)

Doom yüzünüzü buharlaştırabilecek veya sizi ordan oraya koşuşturacak canavarlar ile doludur. Şiddeti kusursuz bir şekilde işleyen döngü diyebiliriz bu oyuna.

Dishonored 2 -19.99 $ –  (% 50 indirim)

Galiba bu oyunu şöyle tanımlayacağım: insanlığa karışmanın en iyi yolu: Dishonored 2, ölümcül olmayan bir gölge ya da katil bir komando olmak istemeniz bile çok eğlencelidir. Kampanya boyunca oynamak ve bağımsız bir serüven için hazır ol, Dishonoured: Death of the Outsider 15 Eylül’de geliyor!

Watch Dogs 2  -29.99 $ –  (% 50 indirim)

Önceki Watch Dog’ların lansmanı ile karşılaştırıldığında, Watch Dogs 2 oldukça sessizdi. Bu onun kalitesiz olduğunu göstermez – fakat bu sefer çokta şaşırttığı söylenemez. Alın ve sanal San Francisco şehrinin çevresinde uçaklarla uçun.

The Witcher 3 Yılın Oyunu Sürümü -$24.99 –  (% 50 indirim)

Bu oyun, şimdiye kadar oluşturulan en iyi kalitede Fantazi-Macera oyunu olabilir. Canavar avlamak, büyücü kadınlar ile aşk yaşamak ve dev, güzel dünyalar keşfetmek size cazip geliyorsa,Witcher 3 sizin oyununuzdur.

Bu Teklifler ne zamana kadar geçerli diye sorduğunuzu duyar gibiyim.

Bu teklifler 22 Haziran’dan 5 Temmuz’a kadar geçerli. Hızlı satın almaları veya topluluk oylarını kaçıracağınızı düşünüyorsanız endişelenmeyin. Steam uzun süredir bunu yapmıyor ve diğer satın alımlardan indirimliyi ayırt etmiyor.