Steam’de Olası Politik ve Kapsayıcı Oyunları Uyararak Öne Çıkan Bir Küratör Ortaya Çıktı

Steam’de Olası Politik ve Kapsayıcı Oyunları Uyararak Öne Çıkan Bir Küratör Ortaya Çıktı

Steam’de yeni bir küratör ortaya çıktı ve Sweet Baby Inc. şirketinin oyun geliştirme sürecinde yer alıp almadığını oyunculara bildirmeyi amaçlıyor. Eğer hala bilmiyorsanız, bu Kanadalı şirket, modern oyunlara gündem ve kapsayıcılık getirme konusunda tanınmaktadır.

Sweet Baby Inc. birçok büyük firma ile ilişkilendirilmiş ve Suicide Squad: Kill the Justice League, Spider-Man 2, Alan Wake 2, God of War: Ragnarok gibi oyunların geliştirilmesinde yer almıştır. Oyuncular, Final Fantasy 7’de Tifa’nın nedensiz sansürlenmesinden Sweet Baby Inc.’in sorumlu olduğunu düşünmektedir, çünkü şirketlerinin web sitesinde Square Enix ile çalıştıkları belirtilmektedir. Sweet Baby Inc., GamesIndustry.biz’e verdiği röportajda, God of War: Ragnarok’taki Angerboda’nın, oyunun Scandinav mitolojisi ayarında olmasına rağmen siyahi hale getirilmesinin sorumlusu olduklarını da doğrulamıştır.

Yeni küratör kendisini Sweet Baby Inc. detected olarak adlandırıyor. Oyun listesini görüntülemek ve ona abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Şu anda 4726 takipçisi bulunmaktadır.