Steam’de Pacific Drive’in deneme sürümü yayınlandı

Steam’de Pacific Drive’in deneme sürümü yayınlandı

Şimdiye kadar hayatta kalma oyununa denemek istiyorsanız, gerçekte sizi nelerin beklediğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Olimpiyat İhlal Bölgesi, sadece bir düşman değil, hükümet deneylerinin kabuslarla dolu bir bölgesi, bu yüzden ne beklemeniz gerektiği budur.

Olimpiyat İhlal Bölgesi, Pacific Drive oyunundaki ana bölgedir, buradan hayatta kalmanız ve kaçmanız gerekir. Olaylar Pasifik Kuzeybatısı’nın yeniden yorumlanmasında gerçekleşir. Çıkış yolu ararken, yoğun radyasyon ve hükümet deneylerinin tehlikeli sonuçları nedeniyle birçok garip olayla ve doğaüstü yaratıklarla karşılaşacaksınız. Şimdi Pacific Drive oyununun çıkış tarihi yaklaştı, işte Olimpiyat İhlal Bölgesinde sizi bekleyen şeyler. Belki de nasıl buraya geldiğiniz sizi merak ediyor? Eh, alanın çevresine dair bazı söylentiler dikkatinizi çeker çekmez, tesadüfen içinde buldunuz. Eski, yıpranmış bir kamyon ve uygun bir tamirhane bulduktan sonra, geriye sadece siz, arabanz ve açık yol kaldı.

Olimpiyat İhlal Bölgesi’nde yoğun ormanlarda ve unutulmuş bölgelerde neyin saklandığını henüz öğrenmekte, ancak biliyoruz ki bizi bulmacalar, efsaneler, düşmanca çevre, değişken hava, bol miktarda radyasyon ve acımasız fırtınalar bekliyor. 1955 yılında, ABD hükümeti Pasifik Okyanusu’nun kuzeybatısındaki bölgenin kontrolünü ele geçirdi ve burayı yeni teknolojilerin uygulanması için deneysel bir bölge olarak kullanacaklarını vaat etti. Ancak bu deneyler, yüksek seviyelerde radyasyon yayılmasına ve çevre alanlara zarar verilmesine neden oldu. Bu bölgeyi duvarla çevirmeye ve Olimpiyat İhlal Bölgesi’ni oluşturmaya karar verildi.

Pacific Drive’ın demosu şu anda Steam’de mevcut ve PlayStation 5 ve PC’de 22 Şubat’ta piyasaya sürülecek.