Steam’de Sins of a Solar Empire: Rebellions Ücretsiz

Steam’de Sins of a Solar Empire: Rebellions Ücretsiz

Sins of a Solar Empire: Rebellions Ücretsiz

Sins of a Solar Empire: Rebellions Ücretsiz

Geçen hafta açıklanan Sins of a Solar Empire: Rebellions DLC’sinin Minor Factions, bugün programda doğru bir şekilde çıktı ve bunu oynamaya sizi ikna etmenize yardımcı olmak için Stardock, 19 Aralık’a kadar oyunu Steam‘de ücretsiz veriyor.

Minor Factions bilimkurgu strateji oyununa 15 yeni ufak grup ekliyor. Bu yüzden her biri kendi imparatorluğunuza benzersiz bonuslar ve yetenekler getirecek. Bunlar; “Paralı askerler, yabancı düşmanları, pasifistler, kullanılmış gemi satıcıları, yıkım uzmanları, kaynak madencileri, direniş savaşçıları, silah satıcıları ve daha fazlası” ile karışık bir paket.

En azından bir kısmı oldukça önemli dezavantajlara sahip olacağına benziyor: örneğin, Nilari Cultists popülasyonları aşılayabilir ve “yıkıcı saldırılara” yol açabilir, ancak sonuncunun son derece doğru olduğuna dair inançları, her zaman gerçekte neyi amaçladıkları hakkında ayrım yapmayacakları anlamına gelir.

Sins of a Solar Empire: Rebellion – Minor Factions DLC 19 Aralık’a kadar Steam’de 5 dolara satılıyor. Oyun ise o zamana kadar ücretsizdir. Oyuna aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Sins of a Solar Empire Rebellion İndir