Steam’de Yayınlanan Açık Dünya Rol Yapma Oyunu Geneforge 2: Infestation’ın Remastered Sürümü Çıktı

Steam’de Yayınlanan Açık Dünya Rol Yapma Oyunu Geneforge 2: Infestation’ın Remastered Sürümü Çıktı

Seattle’dan (Washington, ABD) bağımsız oyun geliştiricisi Spiderweb Software, açık dünya CRPG oyunlarından biri olan Geneforge 2: Infestation’ın remastered sürümünün Steam üzerinden Windows ve MAC için indirilebilir hale geldiğini ve yakın gelecekte iPad için de bir versiyonunun çıkacağını duyurdu.

Orjinal kült klasik oyun Geneforge 2’nin tam remastered sürümü olan Infestation, önceki versiyonunun özelliklerini genişleterek yeni hikaye çizgileri, görevler, maceralar ve güncellenmiş kullanıcı arayüzü ile geliyor ve serinin başarılı olmasını sağlayan karakteristik oyun mekaniğini ve özgürlüğünü koruyor.

Geneforge 2 – Infestation’da oyuncular, yaratıkları yaratmak ve onlarla savaşmak için hayatlarını kullanan çok güçlü büyücüler olan Shaper’ların rolünü üstleniyorlar. Ancak Shaper’ların bir zamanlar sadık yaratıkları arasında bir isyan patlak veriyor. Kaosun kördüğümüne düşerek, aniden dünyanın geleceğini belirleme şansı elde ediyorsunuz.

Geneforge 2 – Infestation, 50 saatten fazla oyun süresi, farklı sonlar ve geniş tekrar oynanabilirlik imkanları sunacak. Tüm yolculuk boyunca, karakterinizin kişiliğini tamamen yansıtan benzersiz bir oyun stili benimseyebileceksiniz. Hikayeyi kılıçlar, füzeler veya sihirle ilerleyerek çözün. Kendi canavar mutant ordunuzu oluşturun veya krizi kan dökmeden çözmek için kurnazlık, diplomasi ve gizliliğe başvurun. Ancak unutmayın: her seçimin sonuçları vardır.