Steam’deki PC’de King Arthur: Legion IX adlı rol yapma strateji oyununun çıkışı gerçekleşti.

Steam’deki PC’de King Arthur: Legion IX adlı rol yapma strateji oyununun çıkışı gerçekleşti.

Avalon’un büyülü topraklarına yeni bir felaket bulutları çökmüş durumda. Cesur ve acımasız Dokuzuncu Lejyon, düşmüş kahraman Gaius Julius Menton liderliğinde gizemli adanın kıyılarına ayak basmış durumda. Ölü imparator Septimius Sulla’nın iradesiyle, Menton, lejyonu canlı dünyaya getirmek için Tartarus’un karanlık derinliklerinden bir yol arıyor. Cehennem askerlerinin ordularının Büyülü Göl Krallığı’na saldırdığı zaman, hırslı tribün cesur bir plan yapar: adayı fethetmek ve onun topraklarında Ebedi Roma’yı yükseltmek, ki bu şanla Zamanı kendisi gölgede bırakacaktır. Ancak büyüklük hayalleri gerçeğe dönüşmeden önce Gaius Julius’un, kendi lejyonunun labirentlerde dağılmış olan kayıp birliklerini bulması gerekmektedir.

King Arthur: Legion IX, oyuncuyu Kral Arthur’un alternatif evreninin karanlık derinliklerine götüren bir strateji RPG oyunudur. Roma kampanyasına adım atacaksınız ve Dokuzuncu Lejyon’un lanetli tribünü Gaius Julius Menton’a dönüşeceksiniz. Avalon’un gizemli köşelerini keşfedin, ressam manzaraların ardında görülmemiş tehlikeler saklıdır. Kabusların yaratıklarıyla kılıçları çaprazlayın – acımasız canavarlar, vahşi Piktler, karanlık Fomorians ve hain Sidhes. Eski inançlar ve Hristiyanlığın gücünü keşfedin, Buzdolabı’taki efsanevi Yuvarlak Masa şövalyeleriyle gelmeyi bekleyen savaşta lider kötü Sir Mordred. On beş benzersiz görev, sizi dolambaçlı yollar boyunca yönlendirerek sizi testler ve kaderi belirleyici kararlarla karşı karşıya getirecek.

King Arthur: Legion IX dünyasında her karar, her adım, hatta en küçük olanı bile, genellikle tarihin dönüm noktası olabilir. Çevrenin avantajlarından, doğal sığınaklardan veya kurduğunuz tuzaklardan kendi yararınıza faydalanın. Savaş taktiklerinizi düşünerek planlayın, kenar saldırılarını ve potansiyel saldırıları kullanın, ayrıca savaşın akışını kendi lehinize çevirmek için benzersiz bir tetikte sistemini kullanın. Zaman zaman kampanyanın başarısı, dikkatlice planlanmış bir stratejiye bağlı olacaktır, diğer zamanlarda ise anlık ve cesur manevralara bağlı olacaktır.

Ancak unutmayın ki zaferin belirleyici faktörü genellikle seçkin birlik olur, her savaşçı arkadaşlarını tamamlayarak görülmeyen bir güç oluşturur. Legion IX, oyuncuya Ada’yı fethetmek ve burada hakimiyetini sağlamak için bir araya gelen tek amaçla yeryüzünden doğmuş 6 farklı kahraman sunuyor. Olayların gelişimiyle birlikte karakterlerinizin seviyesini yükseltecek, beceri puanları kazanacak ve oyun stilinize göre savaşçıları özelleştirmenizi sağlayan geniş yetenek ağaçlarını açacaksınız. Değerli ödülleri ve eşsiz ekipmanları toplayın, yüzlerce güçlü artefaktı birleştirerek, bunların özelliklerini birleştirerek ve gizli potansiyellerini açığa çıkararak. Her yeni edinimle birlikte birliğiniz görülmemiş bir güç kazanacak ve Avalon’un kaderi için savaşa hazırlanacak.

Bu destansı maceranın sonunda kaderinizi belirleyen önemli bir seçim yapmanız gerekecek: şeytani varlığınızı korumak ve sınırsız güç elde etmek mi yoksa imparator Sulla’nın gücünü reddederek insan formunuzu geri kazanmak ve geçmişteki günahlarınızı kefaret uğruna feda etmek mi?