Steam’in 2019 için En Çok Beklenen Oyunları

Steam’in 2019 için En Çok Beklenen Oyunları

Steam 2019 En Çok Beklenen Oyunlar

Steam 2019 En Çok Beklenen Oyunlar

Steam, Sekiro: Shadows Die Twice ve Resident Evil 2’nin yeniden yapılanması gibi, 2019 için kullanıcılarına en çok aranan oyunları açıkladı.

Liste ilk olarak Simon Carless tarafından Twitter’da belirtildi ve bize hangi 2019 oyunun Steam’de heyecanla beklendiğini gösteriyor.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Sekrio en üst sırada yer almaktadır. Resident Evil 2’yi ise ikinci sırada görüyoruz. Metro Exodus, Devil May Cry V ve Total War: Three Kingdoms ilk beşi tamamlıyor. The Division 2 de şaşırtıcı bir şekilde ilk 10 girdi.

The Outer Worlds gibi bir oyunun ilk 10’da yer alması güzel. Uzayda New Vegas tarzı bir oyuna çok benzeyen şey için hayranların çok heyecanlı olduğunu söylemek doğru olur. Listede biraz daha aşağısında Far Cry New Dawn, GTFO, Ashen ve Mortal Kombat 11 bulunmaktadır. İşte Steam’in 2019’da en çok beklenen oyunları listesi.

1. Sekiro: Shadows Die Twice

1. Sekiro: Shadows Die Twice

Dark Souls serisinin yaratıcıları geliştirici FromSoftware’ın yepyeni bir macerasında intikam almak için kendi akıllı yolunuzu çizin. İntikam alın. Onurunuzu tekrar kazanın. Ustaca öldür.

2. Resident Evil 2

2. Resident Evil 2

Ölümcül bir virüs, 1998 Eylül’ünde Raccoon Şehri sakinlerini ele geçirir ve et yiyen zombiler hayatta kalanlar için sokaklarda dolaşırken şehri kaosa iter. Eşsiz bir adrenalin, heyecan verici bir hikaye ve düşünülemez korku sizi bekliyor. Resident Evil 2’nin dönüşüne tanık olun.

3. Metro Exodus

3. Metro Exodus

Moskova Metrosu’nun parçalanmış kalıntılarından kaçın ve kıyamet sonrası Rus vahşi doğasında epik, kıtalara yayılmış bir yolculuğa çıkın. Geniş, doğrusal olmayan seviyeleri keşfedin, sürükleyici, sanal bir hayatta kalma deneyiminde kendinizi yitirin ve en büyük Metro macerasındaki tüm yılı kapsayan heyecan verici bir hikaye çizgisini takip edin.

4. Devil May Cry 5

4. Devil May Cry 5

Bildiğiniz Şeytan, bu yepyeni oyunda PC’de mevcut olan üst düzey aksiyon serisine geri döner. Yüksek oktanlı stilize aksiyon ve serinin bilinen diğer dünyaca & orijinal karakterlerinin bu seri karışımı ile şeytani olmaya hazır olun. Yönetmen Hideaki Itsuno ve çekirdek ekip, bu neslin en çılgın, teknik olarak gelişmiş ve tamamen kaçırılmaz aksiyon deneyimini yaratmak için geri döndü.

5. Total War: Three Kingdoms

5. Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms, antik Çin’deki destansı çatışmayı yeniden yaratan ödüllü serideki ilktir. Çarpıcı bir sıra tabanlı imparatorluk kurma mücadelesinin birleştirilmesi ve çarpıcı gerçek zamanlı savaşlarla fethedilen Three Kingdoms, kahramanlar ve efsaneler çağındaki serileri yeniden tanımlıyor.

6. BIOMUTANT

6. BIOMUTANT

BIOMUTANT, benzersiz dövüş sanatları tarzındaki dövüş sistemi ile yakın dövüş, atıcılık ve mutant yetenek aksiyonunu karıştırmanıza izin veren açık dünya, kıyamet sonrası bir Kung-Fu masalı RPG’dir.

7. The Outer Worlds

7. The Outer Worlds

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division’dan yeni bir tek kişilik bilim kurgu RPG’sidir. Bir uzay kolonisini keşfederken, olmaya karar verdiğiniz karakter bu oyuncu odaklı hikayenin nasıl ortaya çıktığını belirleyecektir.

8. LEFT ALIVE

8. LEFT ALIVE

Left Alive, 2127’de savaşın parçaladığı Novo Slava’da geçen yıkıcı istila sırasında, üç farklı kahraman arasındaki bakış açısıyla insan yaşamını sürdürme hikayesini anlatan yepyeni bir hayatta kalma aksiyonudur.

9. Tom Clancy’s The Division 2

9. Tom Clancy’s The Division 2

Özgür dünyanın kaderi, Tom Clancy’s The Division 2’sinde aynı çizgisinde. Şehrin çöküşünü engellemek ve düzeni korumak için salgın sonrası Washington’a elit ajanlardan oluşan bir ekip kurun.

10. Tropico 6

10. Tropico 6

El Presidente geri döndü. Tropico adasında korkulan bir diktatör veya barışsever bir devlet adamı olarak kendinizi bir kez daha kanıtlayın ve dört ayrı dönem boyunca kendi muz cumhuriyetinizin kaderini şekillendirin.