STEAMRUSH: Benzersiz Patronlar ve İyi Yorumlarla Yeni Ücretsiz Oyun PCDeki.

STEAMRUSH: Benzersiz Patronlar ve İyi Yorumlarla Yeni Ücretsiz Oyun PCDeki.

Steam dijital mağazası bu sefer oyuncuları ücretsiz olarak sunulan harika bir oyunla sevindiriyor. Team Sleeping Giant stüdyosundan geliştiriciler STEAMRUSH adında dinamik bir aksiyon oyunu yayınladı, burada çeşitli patronlarla sürekli mücadeleler ve gelişmiş yakın dövüş mekaniği sizi bekliyor.

STEAMRUSH, geliştiriciler tarafından üçüncü şahıs görünümlü bir rol yapma oyunu olarak tanımlanıyor. Proje, boss rush türünün konseptini, dinamik dövüşleri, strateji unsurlarını ve izole bir devlet hakkında karmaşık bir hikayeyi birleştiriyor.

Projenin ana özelliği dağıtım modeli oldu. STEAMRUSH, PC için tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ve hiçbir mikro işlem içermiyor. Bu, İtalyan Oyun Akademisi’nin AIV girişimi sayesinde mümkün oldu. Bu girişim, oyun kavramından ticari yayına kadar farklı kurslarda eğitim vererek üretim deneyimini eğitime eklemeyi amaçlıyor.

Aslında, STEAMRUSH eğitim kursu kapsamında öğrenciler tarafından oluşturulmuş olsa da, bağımsız bir proje olarak iyi geri bildirimler alan bir proje haline geldi. Steam’de, oyun modern çıkışlar için harika bir sonuç olan oyunculardan %74’ünün olumlu derecelendirmelerini topladı.