Stela, PC ve Nintendo Switch İçin Çıktı

Stela, PC ve Nintendo Switch İçin Çıktı

Oyunun geliştiricisi ve yayınlayıcısı SkyBox Labs, geçtiğimiz gün Xbox One ve Apple Arcade üzerinden oynanabilen atmosferik platform oyununun PC ve Switch içinde çıktığını açıkladı. 

Gizemli bir kadının başından geçenleri konu alan Stela, Xbox One ve Apple Arcade üzerinden 4K Ultra HD oynanabiliyordu. Ürpertici zorlukların ve korkunç canavarlarla dolu bir arazide yer alan oyunda oyuncular birbirinden benzersiz görevlere adım atacaklar. Oyundaki gerilim müzikleriyle oyunculara korku dolu anlar yaşatmayı planlayan geliştirici şirket oyunun 13 Mart'ta PC ve Switch için çıkacağını söylemişti. Stela dün PC ve Switch için yayınladı. PC için almak isteyen oyun severler Steam üzerinden, Switch için almak isteyen oyunseverler ise Nintendo eShop üzerinden 19.99 dolara satın alabilirler. 

Oyunun tanıtım yazısı:

Stela, gizemli bir antik dünyanın son günlerine tanıklık eden genç bir kadın hakkında sinematik, atmosferik bir platform oyunudur.

Çürüyen bir araziden geçerken göz korkutucu zorlukların, hain arazilerin ve devasa canavarların üstesinden gelin. Ayrıntılı bulmacaları çözmek için çevreyi manipüle edin ve hepsi orijinal bir film müziğine ayarlanmış sessiz manzaraların örtüsü altında tehlikeli yaratıkları sürün. Gizemli kasabalar, akıldan çıkmayan ormanlar ve atmosferik bir deneyimle hayat bulmuş devasa yeraltı kalıntıları gibi geniş kapsamlı ortamlarda hayatta kalın.