Stellar Blade adlı aksiyon oyununun cinsellik içeren ana karakteri ile demo versiyonu çıkarılabilir

Stellar Blade adlı aksiyon oyununun cinsellik içeren ana karakteri ile demo versiyonu çıkarılabilir

Güney Koreli geliştiriciler Shift Up stüdyosundan, bu yılın ilkbaharında dikkat çeken ilk büyük bütçeli oyunları Stellar Blade’i piyasaya sürmeyi planlıyorlar. Aksiyonun yaratıcıları, oyun endüstrisinin modern eğilimlerini takip etmeyerek, bilinçli olarak cinsel içerikli kadın karakterlerle bir proje yayınlamak istiyorlar. Oyuncular, popüler Koreli bir modelden esinlenerek oluşturulan ana karakterin vücut hatlarını oyunun piyasaya sürülmeden önce kişisel olarak değerlendirme şansına sahip olabilirler. Ayrıca Stellar Blade’in oyun mekaniği özellikleriyle de tanışabilecekler.

Söylentilere göre, Stellar Blade yakın zamanda PlayStation 5 için ücretsiz bir deneme sürümüne sahip olabilir. Bu durumu PlayStation konsollarıyla ilgili sızıntılarla uzmanlaşmış bilinen bir dataminer olan PlaystationSize’a işaret ediyor. Tam bilgiye sahip olmasa da dijital PlayStation mağazasının veritabanında oyunun varlığına işaret eden bazı ipuçlarını bulmayı başardı.

Hayranlar tarafından tahmin edildiğine göre, oyunun deneme sürümü Stellar Blade’in yaklaşan çıkışına hazırlık olarak yayınlanabilir. Bu, mart ayının sonunda veya önümüzdeki ayın başlarında eklenirse, oyunun tanıtımı için en uygun olacaktır.