Stellar Blade, Çıkıştan Sonra Yeni Oyun Modu ve Kostümler İle Ücretsiz Güncellemeler Alacak

Stellar Blade, Çıkıştan Sonra Yeni Oyun Modu ve Kostümler İle Ücretsiz Güncellemeler Alacak

Stellar Blade’ın piyasaya sürülmesinden sonra Shift Up Games geliştiricileri, yeni alternatif kostümler ve New Game Plus modu içeren bir dizi ücretsiz güncelleme yayınlayacaklar.

X sitesinde her zaman güvenilir bir kaynak olan Genki’ye göre, bu bilgi, stüdyonun CEO’su Kim Hyung Tae tarafından doğrulandı. Ayrıca kimseyle işbirliği yapılması durumunda Ewa için bonus kostümlerin satın alınması için mikro işlem olmayacağını da doğruladı. Daha önce stüdyo, oyunculardan gelen talep yeterli olursa bir fotoğraf modunun gelebileceğini ima etmişti.

Oyuncuların oyunun satın alınmasının dışında ekstra harcama yapmaları gerekmeyeceğini hemen belirtmek istiyoruz. Tek istisna, başka bir şirketin IP’si ile kesişen kostümlerin oluşturulması ve ayrı bir ücret karşılığında satılmasıdır. Ayrıca başlangıç versiyonunda New Game+ yok, bu yüzden yakın zamanda güncellemesini bekleyin.

Sizi terk etmeden önce, Stellar Blade’ın 26 Nisan’da PS5 için piyasaya sürüleceğini ve lansman öncesinde ücretsiz bir demo sürümü oynayabileceğinizi hatırlatmak isteriz.