Stellar Blade devam filmi çekebilir, eğer talep olursa

Stellar Blade devam filmi çekebilir, eğer talep olursa

Stellar Blade yöneticisi, devam oyunu olasılığından kaçınmıyor ve aksiyon-RPG’nin eğer talep olursa devamının gelebileceğini belirtiyor.

Yeni bir röportajda Famitsu’ya Stellar Blade yöneticisi ve Shift Up stüdyosunun Genel Müdürü Hyung Tae Kim, gelecek oyunun olası devamı hakkında konuştu. Röportajcı, Stellar Blade’deki ana karakter Eva ve onun müttefiklerinin yaşlarını öğrenip öğrenmeyeceğimizi sorduğunda, Kim, devam oyununun bu soruya cevap verebileceğini şaka yoluyla belirtti.

Kim ayrıca, Eva’nın ve genel olarak şirketin yaşlarını merak edenlere, Stellar Blade oynamalarını önererek, eğer ilgileniyorlarsa, o zaman oyunun devam etme ve yaş sorusunun cevaplanma şansının daha yüksek olacağını söyledi.

Famitsu röportajından, Kim’in şaka mı yapmış yoksa ciddi mi olduğu anlaşılmıyor, ancak en azından Stellar Blade yöneticisinin devam oyununu gerçekten yapmak istediği hissediliyor. Yeni oyunun nasıl karşılanacağına bağlı olarak Stellar Blade devamının büyük ölçüde değişeceğini düşünmek zor değil, çünkü bu, Shift Up geliştiricisi için tamamen yeni bir seri.