Stellar Blade Direktörüne göre, fetiş unsurların varlığı çok olumlu bir etki yaratabilir

Stellar Blade Direktörüne göre, fetiş unsurların varlığı çok olumlu bir etki yaratabilir

Stellar Blade’ye bir bakış yeterli olacaktır. Güney Kore’de yapıldığı anlaşılıyor. Kostümlerin tasarımı konuşuyor. Vücudun en belirgin yerlerindeki dar kesim ve hafif parlaklık kesinlikle dikkat çekiyor ve bu bilinçli olarak yapılmış çünkü Shift Up stüdyosu başkanı Kim Hyun Tae, oyunun görsel tarzına kendi dokunuşlarını kattı.

Famitsu ile yaptığı röportajda, cinsel görsel etkilerin oyunun çekiciliğini artırdığını ve aslında Stellar Blade’in daha yüksek satışlara katkıda bulunduğunu anlattı.

“Fetişist unsurların kostümlerde dikkatli bir şekilde kullanılmasının çok olumlu bir etki yaratabileceğini düşünüyorum”, dedi Kim. Ona göre, bu, oyuna daha fazla ilgi çekebilecek önemli bir parçadır.

Parlak kostümler ve bir karakterin freckles gibi bazı çekici unsurları, Kim’in kişisel zevkleridir. İki ana kahramanın hareketleri detaylı bir şekilde düşünüldü. Kim, vücudun nasıl hareket ettiğini gözlemlemenin çok ilginç olduğunu düşündüğünü ve bunun ekran üzerinde kıyafetler ve dalgalanan uzun saçlarla vurgulandığını belirtti, bu nedenle ekip “kıyafetlerin ekranda nasıl göründüğüne çok dikkat etti”.

Aslında Kim, “fetişizmin” pek doğru olmasa da daha fazla oyuncuyu cezbetme yeteneğine sahip olduğunu belirterek haklı olabilir. Yaklaşan aksiyon-RPG’nin direktörüne göre, oyunda mikrotransaksiyon olmayacak ve geliştiricilerin hazırladığı tüm içerik doğrudan oyunda elde edilebilecek, bu da yaklaşık 30 kıyafet, birçok saç stili ve küpe ve gözlük gibi aksesuarları içeriyor.

Genel olarak, herkes kendi kahramanının görünümünü oluşturmak için birçok fırsata sahip olacak. Ve elbette, baş kahramanın arkadan harika görünecek.

Stellar Blade, 26 Nisan 2024’te yalnızca PS5 için piyasaya çıkacak.