Stellar Blade Geliştiricileri Kızıl Haç’tan Ödül Aldı

Stellar Blade Geliştiricileri Kızıl Haç’tan Ödül Aldı

Shift Up stüdyosu son birkaç yıldır Stellar Blade adlı aksiyon oyununun geliştirilmesiyle meşguldu ve oyunun geçen ay sonunda piyasaya sürüldü. Şu anda bile yazar ekibi oyuncuların geri bildirimlerini dikkatle takip ediyor ve oyuna yeni içerik eklemek için güncelleme üzerinde çalışıyor. Yoğun meşguliyete rağmen, geliştiriciler dünyanın dört bir yanındaki insanlara gerçek destek sağlamak için zaman ayırıyorlar. Shift Up stüdyosunun Uluslararası Kızılhaç Komitesi’ne uzun süredir ve çok cömert bir destekçisi olduğu ortaya çıktı. Hayırsever organizasyona yaptıkları katkılardan dolayı ekibe ayrı bir ödül verildi.

Raporlara göre, Kızılhaç stüdyo Shift Up’a ve genel müdürü Kim Hyun Tae’ya özel bir yazı verdi ve bu yazı kişisel olarak geliştiricilere iletilmiştir. Stüdyo, geçen yıl boyunca yaptıkları önemli katkı nedeniyle insani bir organizasyondan tanınma aldı. Stellar Blade geliştiricileri 2023 yılında 160 bin doların üzerinde bağış yaptılar.

Shift Up’ın aldığı sevgiyi topluma geri verebileceğim için çok mutluyum. Sosyal sorumluluklarını yerine getiren bir şirket olarak, Shift Up topluma anlamlı katkılar yapmaya devam edecek.

— Kim Hyun Tae açıkladı.

Ayrıca, stüdyo direktörü de 2023 yılında Türkiye’deki deprem yardım çabalarını desteklemek için kendi parasından 70.000 dolar bağışta bulundu. Bu arada, Stellar Blade aynı zamanda ilk ödüllerini de almaya başladı. Aksiyon oyunu Nisan 2024’te “Oyuncuların Seçimi” unvanını kazandı.