Stellar Blade Oyununu Batı Stüdyosu ve Sweet Baby Inc Yapmış Olsaydı Kahraman Nasıl Görünürdü?

Stellar Blade Oyununu Batı Stüdyosu ve Sweet Baby Inc Yapmış Olsaydı Kahraman Nasıl Görünürdü?

Koreli geliştirici Shift Up stüdyosundan Stellar Blade adlı aksiyon oyununun en çekici özelliklerinden biri, baş karakteridir ve özellikle görünüşüdür. Oyunun yazarları, oyun endüstrisinin modern trendlerine karşı çıkma cesaretini gösterip, oyunda doğrudan açık giysiler seçebileceğiniz seksualize edilmiş bir kız sunmuşlardır, herhangi bir dış modifikasyon olmaksızın. İnternet hayranları, baş karakterin görünüşünün biraz değiştirilip Batı stüdyolarının standartları ve Sweet Baby Inc.’in aktivist kriterlerine ulaşmasıyla oyunun nasıl algılanacağını test etmeye karar verdiler.

Anaheroinin görünüşünü adaptasyon fikri, Sweet Baby Inc ve Steam’deki bir küratörle olan skandaldan sonra kullanıcılar arasında ortaya çıktı. Ayrıca, daha önce yayınlanan oyun demosu da bu konuda büyük etkili olmuştur, çünkü demo sayesinde farklı giysilerde kızın çekiciliğini tamamen değerlendirebilmekteyiz. Hayranlar demo görüntüsünden bir ekran görüntüsü alıp, onu modern karakter tasarım trendlerine göre uyarlaması için bir yapay zekaya başvurdular. Sonucu aşağıda görebilirsiniz.

Orjinal yayının yazarlarına göre, görünümde neredeyse hiç manuel düzenleme yapılmadı. Yapay zeka, en son Fable demo gösterisinden esinlenerek karakterin görünüşünü seçti ve kadın karakter için oldukça sıra dışı bir görünüm elde etti.

Kullanıcılar, Asya ve Batı stüdyoları arasındaki farkı harika bir şekilde yorumladılar. Batı stüdyolarının belirli standartlara uymaya daha fazla eğilimli olduğunu ve kalite ve içerikten ziyade bu standartları önemsediklerini belirttiler. Bununla birlikte, görüntüyü çok doğru bulmayanlar da vardı. Yorumlarda, Stellar Blade’deki Batılı geliştiricilerin kahverengi tenli, büyük kollu ve dolgun bir karakter olacağını belirttiler.