Stellar Blade’de fotoğraf modu yayınlanmayacak, ancak daha sonra eklenebilir

Stellar Blade’de fotoğraf modu yayınlanmayacak, ancak daha sonra eklenebilir

Yakında çıkacak bir başka macera oyunu olan Stellar Blade’den, Shift Up ve Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen oyunda başlangıçta bir fotoğraf modu olmayacak. Stellar Blade direktörü Kim Hyun Tae’ye Famitsu röportajında, Shift Up geliştirici ekibinin oyuna bir fotoğraf modu eklemeyi planlayıp planlamadığı soruldu. Verdiği cevapta, oyuna başlangıçta bir fotoğraf modu olmayacağını belirtti. Şu anda stüdyonun oyunu iyileştirmeye odaklandığını söyleyerek, böyle bir özelliğin başlangıçta olmayacağını belirtti.

Ancak Stellar Blade direktörü, oyunculardan fotoğraf modunun eklenmesi yönünde yeterli talep geldiğinde, geliştirici ekibin bu taleplere cevap vermeye çalışacağını ekledi. Hayranlardan böyle geri bildirimler göndermelerini istedi.

Dövüş sistemine odaklanan ve sadece saldırmak yerine düşmanın saldırılarını dikkatlice okuyarak, savaş durumunu değerlendirerek ve uygun şekilde tepki vererek seçim yapmayı gerektiren bir yol olarak “hack-n-slash” yolunu takip etmek yerine, geliştirici ekibin bir dövüş sistemi oluşturduğunu belirten Kim, basit saldırıların kendileri için önemli olduğunu ekledi. Oyunda, bunlar başka şeyler için bir başlangıç noktası olarak hizmet ettiği gibi, oyunda beceri ölçeklerini doldurmak ve yetenekleri etkinleştirmek gibi diğer şeyler de vardır. Oyuncuların bu mekaniğe alıştıktan sonra, Stellar Blade’de daha hızlı ve akıcı savaşların keyfini çıkarabileceklerini söyledi.