Stellar Blade’de Kostüm Değişimi, Ana Karakterin Vücudunu da Değiştiriyor gibi görünüyor

Stellar Blade’de Kostüm Değişimi, Ana Karakterin Vücudunu da Değiştiriyor gibi görünüyor

Artık kimse için bir sır olmadığı gibi, eylem oyunu Stellar Blade birçok oyuncuyu ana karakter için etkileyici kostüm setiyle büyüledi. Bu kadar geniş bir ifadeci kıyafet yelpazesinin tek oyunculu oyunlarda nadiren görüldüğü doğrudur. Batı aktivistleri bu kostümlerin ahlakını tartışmaya devam ederken, dikkatli oyuncular oyunda gerçekten ilginç bir detay keşfettiler. Stellar Blade’deki kıyafet değişikliğinde ana karakterin vücut modelinin tamamen değiştiği anlaşılıyor.

Stellar Blade’de farklı bir kostüm kullanırken, karakterin vücudundaki değişiklikleri fark etmek oldukça zordur. Ancak kullanıcılar, bu değişikliklerin gerçekleştiğine inanmaktadır. Ve farklılıkların, ekipman değiştirme menüsünde karakterin vücudunu detaylı incelediğinizde daha iyi fark edileceğini söylerler.

Oyuncuların belirttiği gibi, karakterin vücut modelinin değişimi tüm kostümlerde gerçekleşmiyor. Bu sadece belirli bikini veya başka açık kostümler seçildiğinde gerçekleşiyor, yukarıdaki resimde olduğu gibi. Yeni vücut modeliyle ana karakterin hacmi belirgin bir şekilde artıyor, özellikle kalça bölgesinde – biraz daha büyük hale geliyor. Bu detayı oyun sırasında fark etmek neredeyse imkansız olsa da, buluş yine de eğlenceli oldu.