Stellar Blade’de “New Game+” için “yalanıcı” kostümlerin kilidini açmanın bir yolunu bulan oyuncu

Stellar Blade’de “New Game+” için “yalanıcı” kostümlerin kilidini açmanın bir yolunu bulan oyuncu

Kore aksiyon oyunu Stellar Blade, Shift Up stüdyosundan, baş karakter için çok sayıda benzersiz ve çekici kostüm içeriyor. Eva için tüm kostümleri kilitlemek için oyunu birkaç kez geçmeniz gerekecek ve “Yeni Oyun+” modunu da içermelisiniz. Ne yazık ki, dikkatli oyuncular, açık kostümlerin sansürlenmiş bir versiyonunu alacaklarından hayal kırıklığına uğrayabilirler, ancak bir oyuncunun oyun içinde sansürden kurtulma yöntemi bulmayı başardı.

Sansürsüz Kostüm Versiyonu

Stellar Blade’deki tüm kostümlere sahip olmak için mutlaka 1.002 sürümüne yükselmeniz gerekecek, hatta diskle oynasınız bile. Bu sürüme “Yeni Oyun+” ve “Sargı” dahil birkaç özel kostüm eklendi. Ne yazık ki, bu güncelleme ile oyun sansürlenmiş oldu ve kostüm tasarımları tekrar çalışıldı. Oyuncuların tüm kostümlerin “açık” versiyonlarını kilitlemek için güncel sürümde alması gerekiyor. Bundan sonra oyunu silebilir ve 1.000 sürümüne geri dönebilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, bu sürüm bile ileriki yamalardan kayıtları desteklediği için, oyuncular veri senkronizasyonu sırasında sansürsüz tüm kostümleri alıyorlar.

1.002 Sürümü Kostümü
1.002 Sürümü Kostümü

Cladhaire_ takma adlı keşfin yazarına göre, bu yöntem aslında oyunu aldatıyor ve oyunculara diskin v1.000 sürümünde var olan ancak yasal yoldan alınamayan kostümleri veriyor. Ne yazık ki, bu yöntem için oyunun disk versiyonuna sahip olmanız gerekiyor. Dijital kopya ile bu hileyi yapamazsınız.