Stellar Blade’ın Gelecek Güncellemesi, NIKKE’den İlham Alan Cesur Kostümler Getirecek

Stellar Blade’ın Gelecek Güncellemesi, NIKKE’den İlham Alan Cesur Kostümler Getirecek

GameToc adlı Kore haber sitesi, Stellar Blade için yaklaşan içerik güncellemesinin ayrıntılarını paylaştı. Popüler aksiyon oyununun geliştiricileri, oyuna ücretsiz olarak ek içerik ekleyerek ilk işbirliğini gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu yamanın ayrıntıları henüz tam olarak belirlenmemiş olsa da kesinlikle Eva için yeni erotik kostümleri getirecek.

Gazetecilerden gelen bilgilere göre, Shift Up stüdyosu, kendi iki projesi için geniş çaplı bir işbirliği hazırlıyor: Stellar Blade ve mobil shooter Goddess of Victory: NIKKE. Geliştiriciler, NIKKE’de yeni oynanabilir karakterler olarak aksiyondaki Lily, Taki ve Raven’ı eklemeyi planlıyor. Aynı zamanda Stellar Blade, mobil oyunun farklı karakterlerinden ilham alan yeni bir dizi ek kıyafet alacak.

Shift Up’ın hazırladığı her şey bu değil. GameToc kaynaklarına göre, stüdyo, Stellar Blade için birkaç benzer işbirliği daha gerçekleştirmek için çeşitli oyun şirketleriyle görüşmeler yürütüyor. Geliştiricilerin iddialarına göre Square Enix ile anlaşarak oyunda 2B’nin imzalı kıyafetini kullanma izni almak için uğraşıyorlar. Goddess of Victory: NIKKE için bunu başardıkları göz önüne alındığında, Stellar Blade’de de bunu tekrarlayacak şansları var.

Ayrıca, hayranların isteği üzerine hala ekibin içinde değerlendirilen bir fotoğraf modundan da bahsediliyor.