Stellar Blade’ın resmi ekran görüntüleri, ön sipariş detayları ve ayrıntıları

Stellar Blade’ın resmi ekran görüntüleri, ön sipariş detayları ve ayrıntıları

Shift Up Stüdyosu, resmi PlayStation blogu’nda 26 Nisan 2024’te PlayStation 5 için çıkacak olan etkileyici Kore aksiyonu Stellar Blade’in yeni ayrıntılarını, ön sipariş bilgilerini ve ekran görüntülerini paylaştı.

Stellar Blade, insanlığın düşmanı olan BIO : tivleri yenmek için dünya dışı bir koloniden gelen savaşçı Ava’nın yolculuğunu anlatacak. BIO : tivlerin, Alfa ve Enderlilerin isteğiyle aniden Dünya’ya saldırdığı anlaşılıyor, ancak aslında kimin tarafından türetildikleri hakkında hiçbir şey bilinmiyor.

Ana karakter harap bir dünyaya gider ve burada Dünya’da kalan hayatta kalan Adam ve önceki hava indirme birliği üyesi Lily ile tanışır. Birlikte, Ava’nın hedeflerini gerçekleştirmek ve Zion şehrinde toplanan insanlara yardımcı olmak için BIO : tivlere karşı mücadelede güçlerini birleştirirler.

Oyun, Zion, Ölü Topraklar ve Büyük Çöl’den oluşan yarı açık bir dünyaya sahip olacak ve bu alanlar birçok sır barındıracak. Ava’nın hedeflerini gerçekleştirmek için geniş yerleri keşfetmek ve Zion vatandaşlarına yardım etmek için birçok farklı kişi ile etkileşime gireceksiniz.

Macera boyunca, modifikasyonlar için eşyalar bulacak, deneyim puanları kazanacak ve güçlü yeteneklerin kilidini açacak, ayrıca kostüm, aksesuar ve saç modelleri satın alabileceksiniz.

Stellar Blade dünyasını keşfederken, enstrümantal melodilerden yıkılmış bir şehrin kasvetini temsil eden müziğe kadar her tür müziği duyacaksınız. Neredeyse tüm şarkılar, sizi Stellar Blade dünyasına daha da fazla gömmeye yönelik nakarat ve vokal içerecek.

Oyun, DualSense kumandasının adaptif tetikleyicileri ve dokunsal yeteneklerini tam olarak kullanacak.

Stellar Blade’ün standart ve deluxe olmak üzere iki sürümü olacak. Standart sürümün ön sipariş veren oyunculara Ava için bir gezegen hidro kıyafeti, klasik yuvarlak gözlükler ve küpeler verilecek.

Deluxe sürümde, tüm önceki bonuslar yanı sıra Ava için bir yıldız astrolog kıyafeti, Adam için bir yıldız astrolog elbisesi, Lily için bir yıldız astrolog paltosu, Ava için yarım çerçeveli gözlükler, Ava için kare küpeler, drone için bir yıldız astrolog kiti, 2.000 deneyim puanı ve 5.000 altın oyun parası bulunacak. Ön sipariş 7 Şubat 2024’te mevcut olacak.