Street Fighter 5: Arcade Edition Yayın Tarihleri

Street Fighter 5: Arcade Edition Yayın Tarihleri

Street Fighter 5: Arcade Edition

Street Fighter 5: Arcade Edition

Capcom, Street Fighter V: Arcade Edition‘ın Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki kesin sürüm tarihlerini ayrıntılı olarak açıkladı. Oyunu ilk kez satın alanlar oyuna, mevcut versiyondan güncelleme yapan oyunculardan biraz daha geç sahip olacaklar.

Bir Twet’te, Street Fighter V: Arcade Edition’ın hem fiziksel hem de dijital sürümlerinin PlayStation 4’te 19 Ocak’ta satın alınabileceği doğrulandı. Ancak, zaten Street Fighter V‘e sahipseniz, Street Fighter V: Arcade Edition sürümüne yükseltme yapabilecek ve 16 Ocak’dan itibaren oynamaya başlayabileceksiniz.

Street Fighter V: Arcade Edition‘ın Steam çıkışı, ilk etapta satın alma ya da yeni sürüme geçiş yapmanıza bakılmaksızın 16 Ocak’ta piyasaya çıkacak. Capcom, Arcade Edition güncelleme yamasının ne zaman kullanılacağını veya ne zaman Steam’e canlı yayınlanacağını henüz tam olarak bildirmedi.

Capcom, ABD’de Arcade Edition için oyunu benzer şekilde kademeli olarak çıkartıp çıkartmayacağını belirtmedi.

Street Fighter V: Arcade Edition, Capcom’un amiral gemisi dövüş oyununun yeni bir versiyonudur; bu, oyunun Sezon 1 ve Sezon 2’ndeki tüm yayın sonrası içeriğin yanı sıra bir dizi yeni oyun değişikliği de içerir. Orijinal oyuncu ve DLC karakterlerinden oluşan toplam 28 savaşçıya sahip olacak.

Kaynak: 1