Street Fighter 5 Bu Ay Yeni Kostüm ve Bölümlerine Kavuşacak!

Street Fighter 5 Bu Ay Yeni Kostüm ve Bölümlerine Kavuşacak!

25 Temmuz’da Yenilikler Sizi Bekliyor!

25 Temmuz'da Yenilikler Sizi Bekliyor!

Street Fighter V, özellikle serideki önceki oyunlara kıyasla hayal kırıklığı yaratan bir oyun. Peki size mutlu günleri hatırlatmama ne dersiniz? Street Fighter V, 25 Temmuz’da bir bölüm ve üç kostüm ekleyecek ve hepsi Street Fighter’ın tarihinin çeşitli yerlerinden geliyor.

Street Fighter II’nin Ryu’nun ev sahnesi olarak da bilinirken Suzaku Kalesi, Street Fighter V’e doğru yol alıyor. Ne yazık ki, Capcom, sahnenin ücretsiz olup olmayacağını ya da diğer sahnelerin standart fiyat 4 Doları’na mal olup olmayacağını açıklamadı. Ne yazık ki, Capcom’un ücretsiz olacağını açıkca söylememesi, bu aşamada para harcayacağımız anlamına gelebilir.

Kostümlere gelince, Street Fighter III’ün dayanak noktası Ibuki ve Alex, klasik kıyafetler alacak, Street Fighter IV’ün Juri’si de orijinal kıyafetini alacak. Paket üçünü de içeriyor ve Steam’de 4 Dolara satılacak. Hepsini aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.

Yarışmacıların tüm hafta sonu boyunca Street Fighter V’de birbirlerini dövdükleri dövüş oyunu turnuvası Evo halen Las Vegas’ta düzenlenmekte. Tüm maçları Capcom Fighters Twitch kanalında, en azından ana Evo kanalına geçiş yapan finallere kadar izleyebilirsiniz.