Street Fighter 5 DLC Karakterleri Sızdırıldı

Street Fighter 5 DLC Karakterleri Sızdırıldı

Street Fighter 5 DLC Karakterleri

Bir sızıntıya göre, Street Fighter 5 için yeni DLC dövüşçüleri E. Honda, Lucia ve Poison. Sızıntı, duyurunun 2 Ağustos’ta başlayıp hafta sonu boyunca devam edecek EVO 2019 sırasında resmi olarak yapılacağını ileri sürüyor.

Steam‘i yıkan sızıntı, Street Fighter V için 2019 yazının oyundaki karakter paketini ortaya çıkaran yeni bir fragman içeriyordu. Video şimdi kaldırıldı. Ama 4 Ağustos’ta Street Fighter V’e E. Honda, Lucia ve Poison’un geleceği ortaya çıkmış oldu. Üç savaşçının da dahil olduğu bir paketin ertesi gün piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Fragman “belirli kostümler ve Honda Senta sahnesinin” paketten çıkarıldığını belirti.

Yetenekli bir sumo güreşçisi olan Edmond Honda, Street Fighter II’den bu yana dövüş oyunu serisinin bir parçası oldu ve aynı zamanda Street Fighter IV’te yer aldı. Lucia daha önce hiç Street Fighter oyununda görünmedi. Geleneklere uymayan bir dedektif. 1995’teki Final Fight 3’te dövüş oyunda sahneye ilk çıkışını yaptı. Lucia gibi Poison da ilk 1989 yılında görülen bir Final Fight karakteridir. Street Fighter’da ilk çıkışını Street Fighter III: 2nd Impact’te yaptı. Ama sadece bir cameo olarak. Street Fighter X Tekken’e kadar seride oynanamaz bir karakterdi. Ultra Street Fighter IV’te geri döndü.