Street Fighter V, 1 Hafta Boyunca Steam’de Ücretsiz Oldu

Street Fighter V, 1 Hafta Boyunca Steam’de Ücretsiz Oldu

  Serinin ilk oyunu 1987 yılında çıkmıştı. Aradan geçen yıllara rağmen oyun hala oynanmaya ve gittikçe popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Yediden yetmişe oynayan oyun severlerin kalbinde özel bir yere sahip olan Street Fighter, adeta nesilden nesile aktarılan oyunlardan birisi olmuş durumda. 

  Eğer sizde Street Fighter’ın son oyunun yani serinin beşinci oyununu hala oynama şansını elde edemediyseniz sizi mutlu edebilecek bir gelişmeyle karşınızdayız. Serinin beşinci halkası Street Fighter V, tam bir hafta boyunca Steam’de ücretsiz olacak. Bugünden itibaren oyunu deneyimlemek isteyen oyun severler oyunu ücretsiz bir şekilde Steam’den indirerek bir hafta boyunca dilediği karakterler ile oynama fırsatı yakalayabilecek.

  Bununla birlikte sadece oyuna sahip olan kişiler Street Fighter V: Arcade Sürümü’ne de erişebilecekler. Orijinal serinin beşinci oyununun yanında Arcade Modu, Ekstra Savaş Modu, Galeri, yeni V-Trigger’lar, tamamen oyuncular için yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve daha fazlasının yer aldığı müthiş yeniliklerle oyun Steam’de indirilmeye hazır sizleri bekliyor.