Şubat 2019 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Şubat 2019 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Ayın bu zamanlarında Games With Gold hakkında bilgi edinmeye alıştığımıza göre, Microsoft şimdi Xbox Live Gold üyelerinin Şubat 2019’da ücretsiz olarak alabilecekleri oyunların listesini paylaştı. Her zamanki gibi, Xbox One ve Xbox 360’a eşit şekilde bölünmüş toplam dört oyun var.

Xbox One‘da, bu ay geçen yıl piyasaya sürülen klasik bir Castlevania tarzı aksiyon oyunu olan Bloodstained: Curse of the Moon ile başlıyor; yaklaşmakta olan BloodStained: Ritual of the Night‘ın bir spin-off’u olarak hizmet veriyor. Şubat ayının tamamı için oynanabilir. 16 Şubat – 15 Mart tarihleri arasında, rakiplerinizi bir labirentte bombalarla sıkıştırmaya çalıştığınız bir aksiyon oyunu olan 2017’nin Super Bomberman R‘sini alabileceksiniz. Arkadaşlarla en iyi şekilde oynanır.

Xbox 360‘da bu ayın ilk oyunu Assassin’s Creed Rogue; aslen sadece son nesil platformlarda yayımlanan ve Assassin’s Creed Unity‘nin yeni nesil sistemler için geldiği seriden gözden kaçan bir oyun. 16 Şubat’ta, Xbox 360’tan ziyade orijinal Xbox için iyi bilinen bir aksiyon oyunu olan Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy gelecek. Ay sonuna kadar oynanabilir.

Hem Rogue hem de Jedi Academy, Xbox One’da geriye dönük uyumlulukla oynanabilir ve bu sisteme Şubat ayında toplam dört ücretsiz anlamına gelir.

Şubat 2019 Oyunları

Xbox One
 – Bloodstained: Curse of the Moon (Şubat 1-28)
 – Super Bomberman R (Şubat 1-Mart 15)
 – WRC 6 FIA World Rally Championship (Ocak 16-Şubat 15)

Xbox 360
 – Assassin’s Creed Rogue (Şubat 1-15)
 – Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (Şubat 16-28)