Subverse geliştiricileri, oyunun geliştirme sürecinin son aşamasına girdiğini duyurdu.

Subverse geliştiricileri, oyunun geliştirme sürecinin son aşamasına girdiğini duyurdu.

Studio FOW 31. Geliştirici Günlüğü’nü yayınladı. Bu günlükte oyuncuları Yeni Yılını kutladılar, destekleri için teşekkür ettiler ve oyunun gelişiminin son aşamasına girdiğini duyurdular. Geliştiriciler, 1.0 sürümünün piyasaya sürülmesinden sonra oyunun fiyatının önemli ölçüde artacağını bildirdi, bu yüzden erken erişimdeyken oyunu satın almanın daha avantajlı olduğunu belirttiler.

Şu anda geliştiriciler, Sov ve Taron için sadakat görevleri üzerinde çalışıyor. Bu görevler Eloy ile birlikte gelecek olan bir sonraki güncellemede ortaya çıkacak. Sov’un savaş görevinde benzersiz bir düşman tipi ortaya çıkacakken, Taron’un görevinde etkileşimli birçok çevre olacak.

Ocak ayında animasyon ekibinden izinliydiler, ancak Şubat ayında geri dönerek kalan videoları tamamlamaya başlayacaklar ve yaz aylarında oyun üzerindeki çalışmayı tamamlamayı planlıyorlar. Bu da demek oluyor ki 1.0 sürümünün çıkışının yaz-sonbahar aylarında olmasını bekleyebiliriz.

Tasarımcılar kızlar için kostümler üzerinde çalışmaya devam ediyor ve çeşitli bikini seçeneklerini yayınladılar. Geliştiriciler ayrıca 1.0 sürümünün yayınlanmasından sonra, giysi, dil paketleri vb. gibi ücretsiz eklemelerle oyunun destekleneceğini bildirdi.