Subverse için kalan bağlılık görevleri ile yeni büyük güncelleme 0.9 yayınlandı.

Subverse için kalan bağlılık görevleri ile yeni büyük güncelleme 0.9 yayınlandı.

Studio FOW, yetişkinler için oyunu Subverse için büyük bir 0.9 güncellemesi yayınladı. 4.2 gigabayt boyutundaki yama zaten Steam ve GOG’da indirilebilir durumda. 0.9 güncellemesinde oyuncuları şu yenilikler bekliyor:

TARON’UN BAĞLILIĞI GÖREVİ

Taron’a galaksinin en büyük yetişkin oyuncak müzesini oluşturma hayalini gerçekleştirmesinde yardımcı olun. Onun kirli koleksiyonundan inciyi elde etmek için İmparatorluk tarafından korunan depolara nüfuz etmek gerekecek.

SOVA’NIN BAĞLILIĞI GÖREVİ

Sova’ya Gulag IV gemisinin derinliklerinde kalan son anal votka şişelerinden birini bulma konusunda yardım edin. Ancak bu değerli alkole avlanan tek kişi siz olmayacaksınız…

AVCI’NIN BAĞLILIĞI GÖREVİ

Mavsusov’un sömürücü şirketten doğal dünyasını geri almasına yardımcı olun heyecan dolu bir su altı macerasında. Hackdivision Corp’un ünlü genel müdürü Slobbi Nodic ile savaşın, avcıyı av haline getirin.

ELAYSHA’NIN BAĞLILIĞI GÖREVİ

Elaysha’ya Prodigium’un tarihindeki en kirli pornosunu çekmesinde yardımcı olun ve ona pislik PR acentesiyle ayrıldıktan sonra içeriğinin tam kontrolünü sağlayın.

BLIGHT’IN BAĞLILIĞI GÖREVİ

General Blight ile uyuşturucu dolu bir yolculuğa çıkın ve Solar hikayesini yeniden yaşayın.

Geliştiricilerin planlarında herhangi bir değişiklik olmazsa, sonraki adımda 1.0 güncellemesi bizi bekliyor olacak. Bu güncellemede Subverse’un hikayesi tamamlanacak ve oyun erken erişimden çıkacak.