Suicide Squad: Kill the Justice League erken erişime açıldı, ancak sunucular hemen bakım için kapatıldı.

Suicide Squad: Kill the Justice League erken erişime açıldı, ancak sunucular hemen bakım için kapatıldı.

Suicide Squad: Kill the Justice League, Deluxe Edition sahipleri için erken erişim sayesinde Yeni Zelanda’da bir saat önce kullanıma sunuldu, ancak oyunun başlangıcı pek parlak olmadı. Geliştirici Rocksteady Studios, gerekli teknik bakımı yapabilmek için sunucuları kapatmak zorunda kaldı.

Geliştirici Twitter’da, bazı oyuncuların oyunu ilk kez açtığında hikayenin finalini gösteren bir hata ile karşılaştığını doğruladı. Rocksteady, bu sorunla ilgilenirken Suicide Squad: Kill the Justice League sunucularının “birkaç saat” boyunca kapatılacağını ve tekrar etkinleştirilene kadar oyunun oynanamayacağını belirtti.

Bu sorunu çözmek için sunucu bakımı yapacağız. Bu süre zarfında oyun kullanılamayacak. Sürecin birkaç saat süreceğini ve ayrıntıların ortaya çıkmasının ardından ek bilgileri duyuracağımızı bekliyoruz.

Birçok kişi (anlaşılabilir nedenlerle) bu sorunun, oyunun çevrimdışı modunun olmaması durumunda meydana gelmeyeceğini belirtti. Neyse ki, böyle bir mod ileride kullanıma sunulacak, ancak 2024 yılı dışında ne zaman kullanıma sunulacağı belirtilmedi.

Buna ek olarak, Rusça yayıncıların ilk canlı yayınlarına göre, oyuna VPN bağlantısı olmadan başlamak mümkün olmayacak (en azından PS5’te) – benzer durum daha önce Mortal Kombat 1’de de yaşanmıştı.

Suicide Squad: Kill the Justice League, Deluxe Edition sahipleri için dünya çapında 30 Ocak’ta yerel saatle gece yarısında kullanıma sunulacak. PS5, Xbox Series X/S ve PC için standart sürümlerin sahipleri için oyun 2 Şubat’ta çıkacak.