Suicide Squad: Kill The Justice League oyununun sonundan ötürü oyun severler öfkeliler ve geliştiricilerin cehennemde yanmasını istiyorlar.

Suicide Squad: Kill The Justice League oyununun sonundan ötürü oyun severler öfkeliler ve geliştiricilerin cehennemde yanmasını istiyorlar.

Büyük spoiler’ların Suicide Squad: Kill The Justice League oyununun sonunda ne olacağı hakkında ortaya çıkmasının ardından, oyuncular gerçekten öfkelendi. Twitter’da sinirli oyuncuların oyunu çöp ve tüm serinin hakaretine adlandırdığı gönderileri onbinlerce beğeni topluyor. 12 bin beğeni alan en büyük gönderi, oyun geliştiricilerini lanetliyor ve onlara cehenneme gitmeyi diliyor:

Defolun. Cidden. Cehenneme gidin. Sizin gibi ilerici delilerle asla bir arada yaşayamayız. Bütün güzel anılarımızı yok ediyorsunuz. Sallanan çan geri döndüğünde, umarım size bizden daha fazla acı çektirir.

Sonrasında büyük spoiler’lar! Mr.Bug adlı Twitter hesabı oyunun sonunu paylaştı, Harley Quinn’in yere yıkılmış Batman üzerinde alay etmesi ve ardından onu kafasına ateş ederek öldürmesi. Oyuncuları öfkelendiren şey, Batman’ın bu rezil ölümü ve bunun hem karaktere hem de serinin tüm Arkham oyunlarında Batman’ı seslendiren Kevin Conroy’a saygısızlık olarak adlandırılması. Suicide Squad: Kill The Justice League, 10 Kasım 2022’de öldüğü için onun son rolü oldu. Oyuncular bu oyunu kanon olarak kabul etmeyi reddediyor ve oyunun üzerinde çalışan herkesin kovulmasını talep ediyor. Birçok kişi, oyun herkese açık hale geldiğinde, Joel’in “The Last of Us Part II” ndeki ölümünden sonra tepkinin daha da güçlü olacağına inanıyor. Oyunun Metacritic’te ilk oyuncu incelemelerini aldığında, görünüşe göre puanlar son derece düşük olacak.